úterý 30. listopadu 2021

Diplom za Listopadový minikvíz

A je tu vyhlášení Listopadového minikvízu, který jsem sestavil 17. listopadu! Ačkoliv měl článek v průběhu posledních takřka dvou týdnů nadměrný počet kliknutí, snad i kvůli tomu, že jsem odkaz na něj dočasně umístil do menu blogu, zkusil štěstí jen jeden člověk. Jediným účastníkem kvízu byla Raven, začež jí moc děkuji! Nyní již přejděme k předání diplomu.

Podařilo se Ti získat 4,5 ze 7 bodů, což je podle mě skvělý výsledek! Co se týká čtvrté otázky - Brightstoneus je hadrosauriform, který byl popsán v roce 2021 na základě fosilních pozůstatků nalezených na Isle of Wight. Co se menarany týče, nebyla příliš velká, a kořist o hmotnosti osmi kilogramů již ulovit nedokázala - lovila živočichy maximálně o hmotnosti 5 kilogramů. Na obrázku se nacházel Koreanoceratops, nikoliv Protoceratops. Myslím si, že tvůj výsledek je krásný - nebyly to totiž zrovna jednoduché otázky. Na diplom jsi chtěla nějakého teropoda z pozdního triasu nebo rané jury, tak jsem se rozhodl dát Ti na něj dilophosaura. Doufám, že se Ti bude líbit!


Ještě jednou moc děkuji Raven za účast! Na konci příštího a zároveň posledního měsíce roku uspořádám velkou Soutěž Dinosauři 2021, doufám tedy, že se jí zúčastníte!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Nedopadlo to tak špatně. Diplom je moc hezký.

Okomentovat

Nejčtenější