sobota 27. listopadu 2021

61. narozeniny Nigela Marvena!


Dnes, 27. listopadu 2021, slaví britský moderátor a producent dokumentárních filmů o přírodě, ochránce přírody a "zoolog cestující časem" Nigel Marven své 61. narozeniny! Přeji mu k nim vše nejlepší, a doufám, že se mu recentní výlet do Salvadoru a Guatemaly ve Střední Americe líbil! Jak dokazuje video, jež nahrál před několika dny na svůj twitterový účet, pořád má spoustu energie - koneckonců v něm řekl, že při výstupu na 1097 metrů vysokou horu v Guatemale se pohyboval jako "flipping machine"!

Popřejme tedy Nigelovi vše nejlepší k narozeninám! Můžete tak učinit právě prostřednictvím sociálních sítí nebo mu zkrátka napište e-mail! Příští rok bude Nigel natáčet nový dokument na Slovensku, dočkáme se také vydání čtyřicetiminutového nezávislého snímku Forgotten Bloodlines: Agate, který bude pojednávat o miocénních savcích z Agate Springs, a možná bude Nigel natáčet i nový dokumentární seriál o Indii. Je tedy, na co se těšit - hvězda Prehistorického parku a Deseti nejnebezpečnějších hadů ve své tvorbě nezpomaluje!

Pokud máte zájem, můžete se podívat na toto video s mými třemi nejoblíbenějšími scénami z Nigelova seriálu Dobrodružství s jaguáry z roku 2008, vyrobeného společností Tigress Productions!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější