pondělí 23. září 2024

Trailer k 2. sérii Jurassic World: Chaos Theory slibuje dramatickou jízdu

Tak je to tu, asi před hodinou vydal YouTube kanál Jurassic World nadšeně očekávaný trailer k 2. řadě animovaného seriálu Jurassic World: Chaos Theory! Fanoušci jurskoparkovské série si v něm bezpochyby přijdou na své. Slibuje totiž akční jízdu, další průzkum traumat hlavních postav, hrozivá zranění, řev ve strachu o život... zkrátka to, co každý od správného dramatického animovaného seriálu chce. InGenem naklonovaná pravěká monstra v afrických džunglích, geosternbergie (nebo případně další verze pteranodona), zlovolní týpci nosící velociraptoří masky... A je toho ještě víc. Nebudu to dále protahovat, rovnou tu s vámi trailer k 2. řadě Chaos Theory nasdílím. Příjemnou zábavu!


Jste natěšení? Jak jsem již uvedl ve včerejším příspěvku, druhá řada vyjde 17. října na streamovací službě Netflix. Ke zhlédnutí bude rovnou všech deset nových dílů. Jurassic World: Chaos Theory je opravdu velkým hitem, a dosud jsem se nesetkal s žádným negativním názorem na něj. Nebojí se důležitých témat, jako je PTSD, které si z pobytu na Nublaru (během předchozího seriálu Jurassic World Camp Cretaceous) odnesla Yaz Fadoula (mimochodem, ofiko druhá bisexuální postava v jurskoparkovské franšíze; připomínám to dnes, když je Mezinárodní den bisexuality!🌈❤️). Vizuálními inspiracemi pro Chaos Theory byly mimochodem konspirační thrillery jako například Všichni prezidentovi muži (All the President's Men), přičemž cílem tvůrců bylo vytvořit v seriálu onen pocit nesnáze, se kterým se potýkají hlavní postavy, nucené zjistit, co bude dál, ačkoliv nemají o své budoucnosti nejmenší potuchy. 

Tento seriál, produkovaný Stevenem Spielbergem, Frankem Marshallem, Colinem Trevorrowem, Aaronem Hammersleyem a Scottem Kreamerem, je jednou z nejlepších věcí, co se kdy jurskoparkovské sérii staly. Osobně doufám, že 2. řadou Chaos Theory neskončí, a že tahle akční jízda ještě pár let potrvá.

Jaký je váš názor na trailer? Co se vám v něm líbilo nejvíce? Komentáře! 👇😃

1 komentář:

EviSchizoid řekl(a)...

Působí to docela hezky :)))

Okomentovat

Nejčtenější