neděle 22. září 2024

Propagační obrázky k 2. sérii Jurassic World: Chaos Theory!

Jurassic World: Chaos Theory je opravdu hitem. Letošní pokračování animovaného seriálu Jurassic World Camp Cretaceous od DreamWorks Animation má solidní hodnocení od obyčejných diváků i hardcore jurských fanoušků. Na letošním Comic Conu v San Diegu dav doslova šílel, když mu byl nabídnut první vhled do 2. řady tohoto seriálu - první série mimochodem vyšla na Netflixu v květnu. Od premiéry dalších deseti epizod nás dělí už méně než měsíc; stejná streamovací služba je všechny uvede 17. října. A zítra nás čeká vydání oficiální traileru k 2. řadě!

Ale ještě předtím, než si trailer užijeme, s vámi chci sdílet propagační obrázky k nové sérii. Věřím, že i ty z vás, kteří jurskou franšízou vůbec nežijí, opravdu navnadí začít Chaos Theory sledovat. Tohle dílo může svou kvalitou konkurovat velikánům, jako je Kipo and the Age of Wonderbeasts nebo The Owl House. Jen se podívejte na ty krásné snímky.


Nejdříve tu máme hlavní hrdiny na lodi převážející cargo ve velkých boxech, uprostřed rozbouřeného moře. Jde o první propagační obrázek ke 2. sérii Jurassic World: Chaos Theory, a úplně člověka vztahuje do té dramatické scény. Snad jsem ho mohl vložit i mezi Obrázky týdne, tak výtečný ten propagační snímek je. Ale pozor, to není všechno.


Na druhém propagačním obrázku vidíme Dariuse Bowmana pořizujícího s největší pravděpodobností selfíčko dravému majungasaurovi. Pamatujete si, jak jsem si z vás v aprílovém článku střílel, že se v příštím jurském filmu, Jurassic World Rebirth, objeví Majungasaurus? Damn, já to předpověděl... Majungasauři jsou teď v jurskoparkovské sérii! Že bych si z vás nakonec vůbec nestřílel? Víte, ono je docela možné, že když jsem napsal, že to byl všechno apríl... až tehdy jsem lhal. 😉


Na nejnovějším propagačním obrázku vidíme dva kentrosaury a tři z hrdinů seriálu, včetně Kenjiho Kona. Tahle scéna bude určitě magická... ono to setkávání s velkými mírumilovnými býložravci nikdy není v jurskoparkovské sérii nudné. 

Musím říci, že se na zítřejší trailer a samozřejmě na samotnou 2. sérii opravdu těším. Chaos Theory je něčím děsivějším a dramatičtějším, než Camp Cretaceous. Už celá ta zápletka, že většina dětských hrdinů z prvního seriálu byla systematicky povražděna ve vlastních domovech je dospělejší a hrozivější, než "pouhé" přežívání na Nublaru během incidentu způsobeného únikem indomima. 2. řada Chaos Theory bude nepochybně sakra jízda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější