úterý 5. prosince 2023

Čemu v současné době autor blogu nemůže nevěnovat pozornost... II #Deadpool3

Před asi pěti měsíci jsem šílel kvůli prvním leaks z natáčení třetího Deadpoola. Pak přišla velká stávka SAG-AFTRA, a natáčení nejočekávanější komiksovky roku 2024 zastavila. Ale teď se Ryan Reynolds a Hugh Jackman vrátili na plac... a podle nejnovějších leaked fotek se k nim přidali naši staří známí z prvních X-Menů.


Tyler Mane je zpátky jako Sabretooth! Nějakou dobu se sice šuškalo, že se ve filmu objeví Liev Schreiber jako verze Victora Creeda z filmu X-Men Origins: Wolverine, ale to nové fotky z natáčení nikterak nevylučují - možná se dočkáme dokonce dvou Sabretoothů! Přece jenom... ten původní ze Singerovy jedničky skončí tak, jak si Logan přál, aby jeho bratr skončil v Origins... a to s hlavou dokonale oddělenou od těla.


Ouch! To muselo bolet. Tyler Mane si pro natáčení třetího Deadpoola nechal useknout hlavu. Tomu se říká method acting...

Když jsme Tylerova Sabretoothe, tichého henchmana McKellenova brilantně zahraného, šarmantního antihrdiny Magneta viděli naposledy, dělal zhruba tohle...


Když skrolnete nahoru a kouknete na tu první fotku, všimnete si jakési mrtvoly. Z videa, které nějaký paparazzi věnující pozornost produkci tohoto horce očekávaného filmu pořídil, lze vyčíst, že by se mělo jednat o Raye Parka v roli Toada, tedy dalšího záporáka z prvních X-Menů z roku 2000, který to tehdy pěkně schytal po admittedly docela cheesy line od Storm hrané Halle Berry o ropuchách a blescích. Podobně jako Sabretooth, i Toad asi SPOILER ve třetím Deadpoolovi zhebne. Joy.


Taky se těšíte na třetího Deadpoola? Taky půjdete příští rok na poslední červencový víkend do kina užít si návrat Hugha Jackmana do role Wolverina, tentokrát ve žlutém komiksovém kostýmu, v tomhle parádním krvavém Rku, které mládeži přístupný MCU roztrhá na krvavé steaky? 

1 komentář:

Kuzuri řekl(a)...

OMG... brácha píše.

https://twitter.com/WolverSteve/status/1732868686430588977

Okomentovat

Nejčtenější