čtvrtek 5. července 2012

Pravěké safari I. - 40.

Ano, už je čas se s Pravěkým safarim rozloučit (nó, alespoň s první výpravou). Minule konečně odpověděli všichni, a to po opravdu obrovsky dlouhé době! Vaše cesta za pravěkými živočichy již však pokračovat nebue, v posledním kole Vaše safari zhodnotím a samozřejmě se dozvíte jeho konec...

Deinonych
Rozhodl jsi se chodit dál po pralese, nic nového jsi však již nenašel. To však nevadí; tvé safari bylo výborné, mírně i kritické a zhotovil jsi docela hodně popisů. Gratuluji!

Betaraptor
Byl to poněkud větší Cryptoclidus, takže jsi jej jen sledoval. Tvé safari; bylo výborné, mírně i kritické, zhotovil jsi v celku hodně popisů. Jen jsi nějakou kratší dobu chyběl, přičemž jsi o hodně přišel... I tak gratuluji k dokončení!

Oceanpraveku
Pomalu jsi odešel, smečka tě neuviděla. Tvé safari; bylo výborné, takřka nikdy jsi nechyběl, nechyběly ani některé kritické situace, kterým ses hravě vyhnul. Gratuluji!

Mojeznamkyavatar
V táboře jsi toho už moc nestihl. Tvé safari; velmi mně mrzí, že jsi nebyl neaktivní takovou dlouhou dobu. Promeškal jsi alespoň dvacet kol, což je opravdu hodně. Popisů jsi moc nezhotovil, ale zajímavě ses vyhnul kritickým situacím. I když toto safari nebylo zase tak velké, i tak gratuluji k jeho úspěšnému dokončení!

Alfaraptor
Měl jsi ohromné štěstí, že se za tebou Albertosaurus nevysunul. Tvé safari; bylo zajímavé, dobrodružné, místy (a hlavně na konci) i opředené kritickými momenty, stejně, jako tajemstvím. Tajemného tvora, který Ti kdysi poškrábal záda, již asi nikdy neuvidíš. Tvé safari však bylo výborné! Gratuluji!

Dinosaurss
Hned po odpočinku vyrážíš zpět do současnosti. Tvé safari; bylo výborné, uskutečnil jsi hodně popisů, takže i vědecké. Pár těch kritických momentů také nechybělo, přičemž šlo tedy o opravdu skvělou cestu. Gratluji!

Vašek
V krajině jsi naposledy zahlédl stádo Saltasaurů. Tvé safari; bylo výborné, dobrodružné, pár kritických situací také nechybělo. Nějakou dobu jsi byl sice také neaktivní, ale zachránily tě alespoň odpovědi osobně. Gratuluji!

Toa Teluris
Vanilková, jahodová, čokoládová... Tvůj tým by Ti jako zásluhu dal jakoukoliv. Tvé safari; bylo výborné, dobrodružné, kritické momenty též nechyběly. Zhotovil jsi hodně popisů, od začátku až do konce, přičemž jsi měl hned tři cíle! Gratluji k dokončení safari!

Siamotyran
O Drinkerovi se někdy na tomto blogu třeba dozvíš víc. Nechal jsi ho tedy být. Tvé safari; obstálo by na jedničku, bylo výborné, dobrodružné a zhotovil jsi hodně popisů. Gratluji k dokončení!

Tak, a je tu konec první výpravy. Buďte však rádi, že jste ji všichni ve zdraví přežili. Zde již můžete psát období, biotopy, časy i Vaše pravěké zvířecí cíle. Pokud někdo z Vás nenapíše, je možné, aby jej vystřídal někdo úplně nový! Nejprve však nechme dosavadním přihlášeným dva týdny času, poté, pokud někdo z nich nenapíše, bude jej moci nahradit jiný bloger. Příjemnou současnost!

19 komentářů:

Alfaraptor řekl(a)...

Paráda! Opravdu se nedozvím, co to bylo za tvora - ani malá nápověda mimo soutěž?

siamotyran řekl(a)...

Musí to být období Druhohor? jestli ano tak Madagaskar před 65 miliony lety jestli tak USA v miocénu před 15 miliony lety :)

siamotyran řekl(a)...

jestli ne*

HAAS řekl(a)...

[2]: Klidně to může být ten Miocén, ale dodej ještě biotop a zvířecí cíl...

Alfaraptor řekl(a)...

Bylo by možné udělat výpravu s těmito parametry?

HAAS řekl(a)...

[5]: Zajímavý nápad. Dám Ti klidně dva cíle; Acrocanthosaura i dinosauroidy (nezaručuju Ti, že se to druhé povede). Mimochodem, nepřišel už jsi na něco?

Makuta Teluris řekl(a)...

nejlepší bloger-hra co jsem kdy hrál! hm promyslím si jaký cíl bych získal příště! asi zítra ti napíšu! :)

Makuta Teluris řekl(a)...

už vím!: NANOTIRANUS! hahahaaa to je nej cíl!

deinonych řekl(a)...

Místo: Poušť Gobi, Mongolsko

Alfaraptor řekl(a)...

[6]: Napadá mě jedině Troodon.

HAAS řekl(a)...

[9]: No, jdeme podle těch dnešních. Ale jak si myslíš, bude to starodávný Deinocheirus, který, jestli ho najdeš, tě bude chtít rozsápat...

HAAS řekl(a)...

[8]: Prosímtě, tak to ještě sepiš (biotop, čas, geologické období). Musí to být perfektně přihlášené.

deinonych řekl(a)...

[11]: Tak si budu muset dávat pozor a vzít si nějaké vybavení pro případ nouze.

HAAS řekl(a)...

[13]: Yeah, každopádně, máš i věci, které jsi získal v první výpravě. Též Ti zůstává vše z obchodu, co jsi si nakoupil.

dinosaurss řekl(a)...

Díky moc ! :-)

Betaraptor řekl(a)...

No a mě napadá:

Mosasaurus řekl(a)...

Utah před 145 miliony let

siamotyran řekl(a)...

Nevšiml jsem si že jses mě ptal tak cíl výpravy je Amphycion :)

Styracorex řekl(a)...

rád bych se také učastnil :)bohužel blog mám smazanej :(

Okomentovat

Nejčtenější