sobota 2. září 2023

Oficiální trailer k seriálu Life on Our Planet!

Dvaadvacátého srpna vydal Netflix na svém YouTube kanálu oficiální trailer k nadšeně očekávanému osmidílnému dokumentárnímu cyklu Life on Our Planet (Život na naší planetě)! Poprvé jsem se o něm na Blogorgonopsidu zmínil loni v listopadu, a jsem si jist, že od té doby stejně jako já doslova sedíte na kraji židle, připraveni vystartovat po prvním dílu, jakmile se dokument konečně na Netflixu objeví. Vše, co jsme z něj do 22. srpna viděli, bylo jen několik záběrů uvedených v rámci velkého traileru k chystaným vysokorozpočtovým přírodovědným dokumentům, za nimiž nejznámější streamovací služba stojí. Nyní nám však byl poskytnut poněkud detailnější vhled do světa, který bude Life on Our Planet rekonstruovat. Pokud jste tedy zatím trailer nezhlédli, zde je... Užijte si ho!


Ain't that bad, huh? Pokud to tedy Morgan Freeman zase při čtení komentáře trošku nepřežene jako onehdy v Putování tučňáků - ano, vím, že za to mohli autoři scénáře, ne Lucius Fox, ale... i tak, co hollywoodské hvězdy nevypustí do vzduchu za hromadu peněz? Můžeme doufat, že tentokrát to snad už nebude nikým chtěná oslava heterosexuální vanilla monogamie. 😂 Každopádně se máme opravdu, na co těšit, neboť Life on Our Planet je dalším produktem renesance paleodokumentů, která efektivně započala vydáním první série Prehistoric Planet vyprávěné Davidem Attenboroughem na Apple TV+ loni v květnu.

V traileru vystupuje celá plejáda prehistorických tvorů, samozřejmě nejen z druhohor, ale také z prvohor a z kenozoika. Od arthropleury po mamuta srstnatého, od tyrannosaura rexe po jakéhosi gorgonopsianta, od jeskynních lvů po velké jurské sauropody... Seriál má zkrátka mnoho hvězd. Sorry, Morgane... ale jdeme do toho kvůli těm potvorám. Po Putování tučňáků ti prostě nevěříme.

Life on Our Planet bude na Netflixu uveden 25. října 2023. Samozřejmě vás o něm budu v budoucnu ještě informovat, nicméně prozatím uvedu, že je dílem společností Amblin Television režiséra a výkonného producenta Stevena Spielberga (Jurassic Park), Silverback Films veterána přírodopisných pořadů Alistaira Fothergilla (Planet Earth) a Silverback Productions. Jste natěšeni?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější