pondělí 11. srpna 2014

Údolí koster v Trespasseru

Od té doby, co byla vydána BETA verze hry Trespasser, došlo k odhalení mnoha různých zajímavých věcí. Jak již asi víte, BETA verze samozřejmě obsahuje i level Pine Valley, který však nakonec nebyl zveřejněn, ovšem tady si jej zahrát můžete. A právě v Pine Valley se nachází i záhadná lokace... Je to tzv. "údolí koster"! Toto velice zvláštní místo téměř určitě minete, pokud se budete snažit dostat se co nejdříve k závěru úrovně. Pokud však budete více pozorní, dostat se k němu můžete, dokonce i docela snadno. Jde jen o to, že musíte sejít z kopce, vyhnout se dvojici Velociraptorů, sejít na rovinu a dále zamířit po cestičce do lesa napravo-ovšem pozor na další dva raptory, kteří by měli hlídkovat kdesi před Vámi, dále uvidíte i na Stegosaura, kterého raději nedrážděte pro jeho obranářskou povahu! Projděte tedy po úzké cestičce, obejděte slavné mayské ruiny a již stanete v údolí koster. Nachází se zde opravdu velká spousta koster nejrůznějších dinosaurů, je zde například bezrohá lebka Triceratopse, a dále také ohromná kostra Apatosaura. Všude kolem se nacházejí lidské ostatky, občas se zde vyskytne i nějaká ta motorka a zbraně. Zbytky určitě patří lovcům z InGenu, kteří sem přijeli lovit dinosaury, dále ale došlo ke katastrofě a skončilo to velikým úmrtím. Lidé se možná stali oběťmi místních raptorů, z nichž jeden zde ještě stále slídí... Je to nezapomenutelná lokace, takže pokud budete moci, navštivte ji!


Tento článek jsem napsal hlavně díky webu www.trespasser.blog.cz, díky jehož návodu, který zde také popisuji, jsem se do údolí koster dostal... Obrázek je z www.deinonych.blog.cz .

5 komentářů:

dinosaurss řekl(a)...

Moc hezké!!

martinoraptor řekl(a)...

Zajímavé.

martinoraptor řekl(a)...

Ne, já ještě nehrál žádný Trespasser.

Alfaraptor řekl(a)...

Jedna z mála lokací, která zůstala po celou dobu nezměněná. Škoda, že ji měsíc před dokončením dali i s celým levelem Pine Valley pryč.

dinosaurss řekl(a)...

Není za to, ne ještě jsem to nehrál :-)

Okomentovat

Nejčtenější