pondělí 17. června 2024

Propagační obrázky k filmu Deadpool & Wolverine

Do premiéry nejočekávanějšího filmu roku 2024, mutantského blockbusteru Deadpool & Wolverine - 14. snímku filmové série X-Men a zároveň nyní i 34. snímku z Marvel Cinematic Universe - zbývá už jen měsíc a devět dnů. Fanoušci užvaněného žoldáka a drsného rosomáka s adamantiovými drápy a kostrou, dvou nejznámějších kanadských antihrdinů, se už nemůžou dočkat. Já mezi ty fanoušky samozřejmě patřím, a také mi už vzrušením co chvíli lezou drápy z kloubů. Některým dokonce vylezlo ven i něco jiného, když uviděli popcornovou misku představenou na sklonku minulého měsíce (kam se hrabe popcornová miska na Dune: Part 2!). Nemálo fanoušků Hugha Jackmana ji zřejmě využije... řekněme, k lehce morbidním věcem. Jestli jsem vás teď roztřásl, věřte mi - jen přebírám, o čem se mluví na internetu. A mluví se o dost divokých věcech. 

Kromě dvou trailerů, krátkého teaseru a reklamy na pivo jsou samozřejmě naši dva nesmrtelní mutanti dosti vidět i na propagačních fotografiích. Rozhodl jsem se s vámi sdílet pár z nich, včetně těch nejnovějších - vydaných dnes, 17. června, v britském filmovém časopise Total Film. Bude to sakra jízda, a čím víc propagačních fotek vidím, tím víc jsem odhodlaný na konci července nebo na začátku srpna odevzdat více než dvě stovky svého jmění korporaci Disney. Ale nebojte, popcornovou misku kupovat nebudu - jednak je moc drahá, jednak mě to ale vůbec neláká (na rozdíl od allosexuálních marveláků).

Z trailerů k filmu je již patrné, že Bratrstvo mutantů - tvořené Sabretoothem, Toadem, Lady Deathstrike, Pyrem, Callisto, Azazelem a podle nejnovějšího teaseru i Juggernautem - bylo v lokaci The Void na konci času shromážděno Cassandrou Novou, "zlým dvojčetem" Profesora X, která se skrývá v lebce variantního Giant-Mana. Tento nový snímek zobrazuje Wolverina a Deadpoola uvnitř její "ant-manovské pevnosti". Dlouhovlasý muž s rouškou a potrhaným kabátem je Sabretooth, napravo od něj - mezi ním a Deadpoolem - vidíme Toada. Oba si můžete pamatovat z prvních X-Menů z roku 2000.


Na druhém snímku vidíme pošpiněného Wolverina běžícího s největší pravděpodobností do boje. Vrhá se snad na Sabretoothe tak, jak jsme to viděli na leacích z minulého roku? Spoiler: Sabretooth vyjde z této bitky s useknutou hlavou.


Logan se konečně usmívá... Wade je možná otrava, ale Dogpool je dokonalým variantem Deadpoola; už jen proto, že pořád nekecá. Psí herečka Peggy, která hraje Dogpoola, se mimochodem proslavila tím, že vyhrála soutěž o "nejošklivějšího psa Británie". Kdo mohl být tak krutý, vždyť je to roztomilé něžné zvířátko... anebo ji za něj jen máme? Ve filmu s ní nejspíš uvidíme pořádnou krvavou akci.


Nope, Wade's definitely not touching himself tonight! Tenhle snímek byl vypuštěn už před pár týdny, ale i tak jsem ho sem zařadil... Logan si v průběhu filmu strhne rukávy, thus a more comic-booky look for his character is created... To je hora svalů, co?


A na závěr ještě plakát vypuštěný asi před týdnem! Vidíte, jak se kluci mají rádi?


Tak nezapomeňte, 26. července jde Deadpool & Wolverine do kin! Udělejte si předtím třeba maraton všech x-menovských filmů - měl by to být opravdu zážitek! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější