pondělí 24. prosince 2018

Šťastné a veselé Vánoce 2018!


Po roce jsme se zase dočkali, je tu Štědrý den! Vám všem, kteří tento blog pravidelně navštěvují nebo se zde jen třeba náhodou zastavili, přeji krásné, kouzelné, láskyplné a chutné Vánoce, a hlavně ať jste všichni spolu! Věřím, že pro každého z Vás se dnes večer pod stromečkem najde alespoň jeden dáreček, který Vám udělá radost... O tom přece Vánoce jsou. Tak tedy šťastné a veselé Vánoce 2018!!!

V psaní na blog budu samozřejmě pokračovat i po Vánocích. Rozhodně bude pokračovat 3. série Lovců kryptidů, v pátek 28. prosince přibude ještě jedna speciální, Vánočně naladěná část Správce dinosauřího parku. Budu pokračovat v psaní popisků pravěkých zvířat, prvohorních i druhohorních, současných plazů, zvláště hadů, a také v psaní článků o nových objevech ze světa paleontologie a zoologie. Také hodlám psát více článků o ohrožených druzích zvířat a ochraně přírody celkově. Je také dosti možné, že v budoucnu budu na blog dávat další série videí. Tento rok byl na mém blogu zvláště bohatý na články (toto je již 380. článek napsaný v roce 2018). Nemyslete si však, že bych se rozhodl to vzdát! Ještě před koncem roku se zde také objeví velká Soutěž Dinosauři 2018! Tak ještě jednou šťastné a veselé Vánoce!

HAAS

3 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Tobě taky přeji šťastné a veselé Vánoce, spoustu dárků, štěstí a zdraví do nového roku, a také spoustu krásných zážitků v přírodě. Hlavně pokračuj v tom co děláš a co tě baví. ;-)

Safariteam řekl(a)...

Krasne a pohodove Vanoce Tobe  Tvym blizkym.

siamotyran řekl(a)...

Štastné a Veselé Vánoce ti přeje Siamotyran :)

Okomentovat

Nejčtenější