neděle 3. dubna 2022

Prehistoric Planet - teaser a první ukázka

Jak jsem vás již informoval v závěru středečního článku o nejnovějších přírodovědných dokumentech, nadšeně očekávaný pětidílný dokumentární cyklus Prehistoric Planet bude mít premiéru na konci května tohoto roku na streamovací službě Apple TV+. Datum vydání je určeno konkrétně na 23. května. Na YouTube kanálu Apple TV byl včera vydán osmatřicetisekundový teaser na tento seriál, stejně jako dvouminutová ukázka s malým T-Rexem, který loví želví mláďata na pláži. Nelze pochybovat o tom, že Prehistoric Planet bude s vyprávěním Sira Davida Attenborougha, největšího televizního hlasatele všech dob, národního pokladu Británie a význačného ochránce přírody, jedním z nejlepších dokumentů tohoto roku. Kromě Mikea Guntona (The Green Planet) je výkonným producentem této série, jak je vám jistě známo, Jon Favreau, režisér filmů Iron Man a Iron Man 2. Jste-li fanoušky marveláckých filmových adaptací nebo třeba Favreauova remakeu Lvího krále, pak si také jistě přijdete na své. Co dodat... Pokud jste videa ještě neviděli, sám vám je nyní s radostí naservíruji.

"Join us for a story you've never heard on a scale you've never witnessed."

Úsvit na břehu dávného moře Tethys

Prehistoric Planet bude největším dokumentem o dinosaurech za poslední desetiletí. Nesmíte si ho nechat ujít! Rozhodně mu budu věnovat ještě více článků... Jaké jsou vaše první dojmy? Nádhera, že?

2 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Páni,vypadá to úžasně!

Kuzuri řekl(a)...

Souhlas. :) Upřímně doufám, že Prehistoric Planet třeba začne novou vlnu velkorozpočtových dokumentů tohoto typu, které by nás mohly provést zbytkem desetiletí. Určitě to bude úspěch. Kdyby se z toho v dokumentárním žánru/ve wildlife film industry vyvinul trend, bylo by to vážně velmi zajímavé. :)

Okomentovat

Nejčtenější