čtvrtek 23. dubna 2015

Premiéra nového seriálu Nigela Marvena ve Spojeném království!

Na začátku března jsem Vás již informoval o premiéře nového seriálu Nigela Marvena v květnu, teď Vám však mohu přiblížit více informací. Nová série Nigel Marven's Cruise Ship Adventure bude mít premiéru každé úterý od 5. května 2015 ve 20:00 na stanici Watch, kterou vlastní společnost UKTV (vlastnící též známý kanál Eden)!!! Fascinující šestidílný dobrodružný seriál ukáže Nigelova dobrodružství v dobře známých turistických destinacích, bude zde ovšem jeden velký rozdíl: Nigel se bude snažit poukázat na zcela jinou dimenzi výletních lodí, než jak je známe, a to hlavně proto, že ony samy nabízí perfektní pohled na všechny možné skupiny zvířat, a to nejen těch mořských. Seriál byl natáčen po celý minulý rok a v případě posledního dílu bychom se dostali až do ledna tohoto roku, jak je zvykem, vyrobila jej Nigelova společnost Image Impact. K natáčení však přispěla také společnost Azamara Club Cruises, britská společnost organizující tyto dovolené na moři. Známé už je také pořadí dílů a jejich vysílání: Karibik (5. května), Skandinávie (12. května), Středomoří (19. května), Střední Amerika (26. května), Indie (2. června) a Antarktida (9. června)! Mezi skutečné vrcholy seriálu mají patřit záběry na Nigela plavajícího s vorvaněm, největším predátorem planety, v Karibském moři, chytání aligátorů v Everglades Outpost (viz. videoukázka v rubrice Videa), setkání s vzácnými leguány na Necker Island nebo hra na krysaře s malými tučňáky (podobně, jako v Na Falklandy s Nigelem Marvenem). Kromě toho se však dočkáme i velké spousty dalších úžasných zvířat, pohledů na fantastické scenérie a zajímavých typů, jak se dostat blízko k některým živočichům. Já osobně se na tento seriál už velmi dlouho těším, a myslím, že mám proč, jelikož tento seriál bude zase něco zcela nového, dosud nepoznaného, a hlavně nám ukáže kupu dobrodružství, které Nigel při svých obvyklých cestách za uplynulý rok zažil v mnoha lokacích! Možná by však nebylo na škodu dodat, že Nigel se plaveb se společností Azamara při natáčení neúčastnil poprvé. Již v roce 2011 byl hostem při dovolené v Brazílii, poté jako host navštívil i pár oblastí, ke kterým se později vrátil při natáčení seriálu, a pokud byste se podívali na stránky Azamary, zjistili byste, že je naplánováno i několik dalších cest v průběhu tohoto roku, například kolem britských ostrovů nebo do Vietnamu. Neznamená to tedy, že Nigel přestává být "cruise ship naturalist", a v pozorování zvířat z lodí bude pokračovat...




Všechny obrázky jsou z http://watch.uktv.co.uk/shows/nigel-marvens-cruise-ship-adventure/ (kliknetě na Sneak Peak Gallery ke shlédnutí více fotografií). Snad nás tato skvělá novinka nadchla, já se už opravdu nemohu dočkat!!!

2 komentáře:

dinosaurss řekl(a)...

Tak to je skvělé! Super.

Magicmax řekl(a)...

Další zajímavý projekt a navíc s Nigelem a plný dalších výjimečných věci. Jinak hezky si vysvětlil o jakou firmu či stanici jde. Kdyby mi někdo řekl ty názvy samotné, tak bych nevěděl o co jde. Jinak ti britové mají teda štěstí. Jak cestuje jak do Indie, tak i na Antarktinu. Jestli bude jednou výběr nejlepších zážitků Nigela Marvena tak to chci vidět!

Okomentovat

Nejčtenější