středa 24. prosince 2014

Šťastné a veselé Vánoce!!!


Rok zase uběhl jako voda, a máme tu Vánoce!!! Chtěl bych Vám všem popřát spoustu dárků, jídla, cukroví, radosti, a hlavně ať jste všichni spolu! Snad se pro každého z Vás dnes večer najde pod stromečkem alespoň jeden maličký dáreček, který Vám udělá radost... Šťastné a veselé Vánoce!!!

I po Vánocích se samozřejmě na mém blogu dočkáte množství dalších článků. Tento rok jsem začal s velkým množstvím seriálů, ve kterých budu i nadále pokračovat. Novinkou se zde staly také obrázkové upoutávky na články. V příštím roce zde uvidíte další spoustu popisů různých pravěkých i současných zvířat, začnou zde další nové seriály jako Slavné expedice či seriál o úžasných objevech ve světě hadů během posledních desetiletí, které změnily náš pohled na tuto skupinu plazů. Brzy se tu také již tradičně objeví Soutěž Dinosauři 2014... Snad sem budete chodit rádi!

HAAS

9 komentářů:

Sába řekl(a)...

Také přeji štastné a veselé Vánoce!

Martinoraptor řekl(a)...

Taky ti přeji šťastné a veselé Vánoce a k tomu nějaký ten fajn dárek.

matt řekl(a)...

Tak tobě taky šťastné Vánoce:-)

Martinoraptor řekl(a)...

Tak třeba někdy, ten Ambulocetus snad nezmizí.

Martinoraptor řekl(a)...

Ne, u nás je všechno v pohodě.

Jirka řekl(a)...

Náhodně jsem se dostal na tyto stránky a musím uznale vydádřit - "pěkné". Také přeji hezké vánoční svátky, výdrž a pracovitost ve všem co děláš i mimo psaní na tento blog.

siamotyran řekl(a)...

Rovněž přeji šťastně a veselé Vánoce :)

dinosaurss řekl(a)...

Také Ti přeji Krásné Vánoce!! :-)

Ankylosaurus řekl(a)...

Také Ti přeji šťastné a veselé Vánoce! :)

Okomentovat

Nejčtenější