neděle 4. července 2021

Který pravěký tvor to je? Týden 18. - Diplomy

Konečně jsou tu! Diplomy účastníkům 18. týdne kvízu "Který pravěký tvor to je?". Myslím, že tento týden to bylo trochu lehčí než ve dvou předchozích týdnech. Dál už to nebudu natahovat, a rovnou přejdu k předání těchto malých ocenění...

Martinoraptorovi musím pogratulovat za již třetí výhru v řadě! Už podle prvních dvou nápověd jsi uhodl, že popisovaným živočichem byla Meganeura. Předávám Ti tedy tento diplom, snad se Ti bude líbit. Zároveň moc děkuji za účast v posledních třech týdnech soutěže!


Diplom si ale za účast zaslouží také Pterybery. Arthropleura to sice nebyla, ostatně první nápověda byla příliš obecná, aby přímo popisovala ji, ale také Ti velice děkuji za účast! Moc si toho vážím.


Doufám tedy, že jste s diplomy spokojeni. To je k této sezóně kvízu "Který pravěký tvor to je?" vše. Bavilo mě jej na blogu zase po několik týdnů vést, a je možné, že jej sem v průběhu času zase vrátím. Nevím ještě, kdy to bude, ale na tom možná tolik nezáleží. Přemýšlím, že bych třeba během léta vytvořil ještě nějakou soutěž... Uvidíme, co bude.

1 komentář:

Martinoraptor řekl(a)...

Děkuji. Nádherný diplom.

Okomentovat

Nejčtenější