středa 17. září 2014

Vyhodnocení Paleogénní soutěže

Konečně je zde vyhodnocení Paleogénní soutěže, která probíhala již od konce června až po začátek září! Jsem rád, že se přihlásili alespoň Dinosaurss, Martinoraptor a Blogplateosaurus (i když před napsáním závěrečného kola mi přišla ještě jedna zpráva o účasti, kterou jsem však již musel zavrhnout). Své výsledky jste mohli v průběhu celé soutěže sledovat, takže zjevně již každý z Vás ví, jak dopadl. Maximální počet bodů za všech osm kol byl 40 (za každou správně zodpovězenou otázku jste získali právě jeden bod). Ačkoliv s plným počtem bodů nikdo neskončil, výsledky jsou přesto skvělé!

Na 2. místě se umístil Blogplateosaurus! Do možné výhry Ti zbývaly pouze 3 body, což je zanedbatelné množství, a navíc je 2. místo opravdu krásné... Tady máš diplom, doufám, že se Ti bude líbit!


A jdeme na 1. místo! Na něm se umístil Martinoraptor, s 39 body! Tady máš diplom, doufám, že se Ti bude líbit:


Ale logicky se na 1. místě s naprosto stejným počtem bodů, jako měl Martinoraptor, umístil i Dinosaurss! Zde máš tedy diplom, snad se Ti bude líbit...


Jedinou otázkou, u které jste chybovali úplně všichni, byl ten menší chyták s Pseudoltinomysem z 6. kola, které jsem se schválně snažil udělat trochu těžší (ani tak jsem příliš neuspěl)...

Tentokrát jste dostali všichni diplomy se stejným obrázkem, ovšem u každého jsem jej odlišil barvou rámečku. Není však pravidlem, že byste měli vždy všichni dostávat stejný diplom, možná už příště si budete moci napsat o to, co na něm chcete vidět... Doufám, že se Vám Paleogénní soutěž líbila, moc Vám děkuji za Vaši účast a snad se zapojíte i do nějaké další soutěže na tomto blogu!

3 komentáře:

blogplateosaurus řekl(a)...

Ten diplom je krásný. Děkuji.

martinoraptor řekl(a)...

Moc ti děkuji: je to nádherný diplom a jsem velice rád za ten výsledek.

dinosaurss řekl(a)...

Velmi děkuji, diplom je opravdu nádherný a já sám jsem velmi spokojen! :-))

Okomentovat

Nejčtenější