pátek 14. listopadu 2014

Správce dinosauřího parku - Veliké oslavy

Je to až neuvěřitelné, ale přesně zítra to bude rok, co se na tomto blogu objevil první Správce dinosauřího parku, a jak to tak vypadá, brzy už také bude konec... Tak, co se asi za poslední týden přihodilo v Dinosauřím parku?

Veliké oslavy

Konečně!!! Vydržel jsem si psát tento zápisník už téměř po rok! To ale není jediný důvod, proč oslavovat. Nejen, že Dinosauří park tak trochu získal něco, co v poslední době skutečně potřeboval, hlavní je, že se k nám vrátil starý známý! Ano, je to tak, ve středu po čtvrté hodině odpolední přímo mě do mé pracovny zavolal Enric pomocí vysílačky, že našel Olivera a jeho tým! Všichni byli živí, i když někteří z nich měli dost těžká zranění. Oliver sám nevěří tomu, že se mu po tak dlouhou dobu dařilo na Isle of Die přežít, každopádně místo, které si k přežití vybrali, teď pokládá za něco jako skvělé místo pro tábor případných dalších expedic. Všichni se skrývali před místními dravci pod vysokou horou v menší jeskyni. Dostali byste se do ní jen důmyslným použitím tyče k podepření kamenů a jejich shození níže do roklí, což místní dravci rozhodně nedokáží. To byl důvod, proč Oliver zůstal se svými lidmi tak dobře skryt. Přiznávám ale, že od doby jeho příjezdu jsem ho ještě neviděl. Jediné, co vím, je fakt, že dosud nevyšel ze svého domu. Ale jak už jeho sousedé tvrdí, zase vidí v noci u okna zapnutou lampičku a Oliverův obličej upřeně hledící do plánovacího kalendáře... Předtím, než Vám sdělím další super-skvělou zprávu, musím se zmínit o našem prvním kdy chovaném dinosauru, Dinovi. Mladý Leptoceratops za rok neuvěřitelně vyrostl a je z něj již téměř dospělý jedinec. Moc se mi také líbí, že nezbední Tsintaosauři jsou na tom už lépe a nesnaží se pořád utíkat. To samé se však týká celé řady tvorů, které v našem parku chováme. A jak se vy sami dozvíte, budoucnost pro ně vypadá velmi slibně...

Reagoval jsem na ten méně srozumitelný text z dopisu, který mi poslal jistý L. C. Clark ze Spojených států. Jak jsem již ve svém týdeníku kdysi uvedl, nabízel mi své telefonní číslo, abych se rozhodl. Na náš rozhovor po telefonu skutečně došlo a ukázalo se, že L. C. Clark je ve skutečnosti miliardář, který sní o tom stejném, jako my-otevřít náš park veřejnosti! Slíbil nám neuvěřitelně vysoké dotace v milionech dolarů, ovšem přesný počet mi bylo zakázáno uvést. Není to snad skvělé?! Nakonec to přece jen s Dinosauřím parkem dopadne dobře! Teď na chvíli ustálo deštivé počasí a já slyším šíleně děsné rány! Budeme sice slavit nové úspěchy, ale aby chlapi dělali ohňostroj, to povoleno není! Takže mě omluvte, zase za týden!

Snad se Vám tato část líbila, pokud ano, komentujte! Té další se dočkáte, jak již sám Dan Jameson ve svém deníku zmínil, zase za týden!

1 komentář:

dinosaurss řekl(a)...

Velmi pěkné!!

Okomentovat

Nejčtenější