pondělí 5. května 2014

Tento den slaví Blogorgonopsid své páté narozeniny!!!

Rok už zase uběhl jako voda, a tak dnes, 5. května 2014, slaví Blogorgonopsid již své páté narozeniny! Dosáhl už tedy moc pěkných půlkulatin! Jelikož se jedná o pro tento blog významnou událost, sečetl jsem všechny kdy zveřejněné články, a zjistil tak, že dohromady jsem za těch 5 let napsal 1503 článků! Od 6. května minulého roku jsem jich napsal 312, což je také velký počet. Dosavadní rekord návštěvnosti je 409 lidí a já Vám za něj velmi děkuji. Jsem ale především potěšen, kolik kamarádů a zájemců o pravěk a dinosaury jsem za těch pět let stačil poznat. Vlastně jste to vy, kdo jste tento blog podporovali, ať už návštěvností, tak komentáři. Chtěl bych poděkovat Deinonychovi, Mojeznamkymu, Dinosaurssovi, Blogoguanlogovi (Prehistoricworld), Davna-historii, Theropodovi, Jurijovi, Oceánu pravěku, Martinoraptorovi, Kryptoraptorovi, Alfaraptorovi, Betaraptorovi, Iccawe (Riwa), Evě, Anně, Dinosaurblogovi, Blogplateosaurovi, Megaraptorovi, Siamotyrannovi, Isla-Nublar-Crew, Irittatorovi (Dinosaur12), Encyklopediedejin, Matouši Pavlíkovi, Pangaeonovi, Forusrakovi, Utahraptoru Stephenovi, Vendacovi, Remimu, Prehistoricportalovi, Eduardovi i všem dalším, které jsem třeba náhodou pozapomněl uvést, za inspiraci, podporu, komentáře, jejich články plné pro mne nových informací a za vše jiné. Chci však poděkovat všem, kteří za těch 5 let alespoň jednou zavítali na můj blog, a také všem čtenářům. Vězte, že tento blog se zde budu snažit udržet ještě hodně dlouho...


Náš Blogorgonopsid se, jako každý rok, už nemůže dočkat, až ochutná svůj narozeninový dort, tentokrát zase v typické permské poušti. Je to neuvěřitelné, jak čas rychle za těch pět let uběhl, 5. května 2009 jsem si dopoledne založil tento blog, jenž existuje dodnes. Ještě jednou Vám všem děkuji za podporu! A co se zde objeví nového? Jak jste si všimli, Plateosauři v záhlaví blogu si odešli odpočinout a vystřídal je náš Gorgonopsid. V jiném, mezi novými články už brzy najdete nový seriál o evoluci různých řádů savců, o tom, jak se měnily rekonstrukce různých prehistorických zvířat i nový projekt o afrických predátorech. Novinek tu bude ale více... Každopádně doufám, že tento blog tu vydrží ještě dost dlouho, děkuji Vám všem!

HAAS

8 komentářů:

dinosaurss řekl(a)...

►Je to úžasné i já děkuji tobě HAASI, je to až neuvěřitelné, co všechno, nejen mne, ale i ostatním, přidává do života tento blog, rozhodně to není žádná ztráta času to pobýt a přečíst si nějaké ty novinky, je to prostě nádhera, samozřejmě Blogorgonopsidu přeji všechno ♫°NEJLEPŠÍ°♫ a ať to tu nadále s námi hlavně vydrží.. Už se těším na nové zajímavosti, které se tu v budoucnu objeví! ..Krásné nové záhlaví!!

dinosaurblog řekl(a)...

I já tobě musím poděkovat, to že jsem tu natrefil na tento článek a to, že za měsíc bude 1. výročí mého blogu, mě přimělo pokračovat (jak jste i mohli všimnout už tři měsíce jsem tam nic nezveřejnil) a zavedu nové a budu pokračovat ve starých rubrikách, moc ti přeji, aby tvůj blog vydržel dalších 5 let :)

Jano řekl(a)...

Tak to teda musím popriať všetko najlepšie do budúcnosti.

martinoraptor řekl(a)...

Tenhle blog je naprosto úžasný a určitě s ním pokračuj. Přeji Blogorgonopsidovi i tobě do budoucna vysokou návštěvnost a plno stejně kvalitních a zajímavých článků!!! Taky ti musím poděkovat, že navštěvuješ  můj blog( omlouvám se za nečinost, zhroutil se počítač). Taky se mi moc líbí záhlaví!

fab_bionic řekl(a)...

Tenhle blog si udržel pořád tak dobrou kvalitu i po tak dlouhé době!

Jano řekl(a)...

Tie plateosaury tam boli štýlové a hodili sa tam hlavne po tej vizuálnej stránke. Gorgonopsid je zase skôr sémanticky vhodnejší.

dinosaurblog řekl(a)...

K tomu příběhu - začal jsem, ale nepokračoval, takže to nejspíš dokončím :)

Antroz T6 řekl(a)...

Velmi ti gratuluji. Pět let je velmi dlouhá doba. Já v létě- tedy spíš Jetrax bude mít výročí tří let. Ale pět? S mým blogovým zaměřením bych tak dlouho nevydržel, pokud bych nezačal dříve. Opravdu se neskutečně omlouvám za to, že zde nekomentuji články. Ale v tuto dobu mám práce dost. Budu se snažit sem několikrát do týdne chodit a navštěvovat tě. Ještě jednou velká gratulace. Vyřiď Blogorgonopsidovi, že mu přeji dobrou chuť. :)

Okomentovat

Nejčtenější