pondělí 9. ledna 2017

Diplomy za Soutěž Dinosauři 2016

Na konci roku jsem připravil už tradiční velkou soutěž, jinak Soutěž Dinosauři 2016. Již jsem ji uzavřel a tak je čas na vyhodnocení, tentokrát podstatně dříve, než jsem měl obvykle ve zvyku... Zúčastnili se Vás čtyři, Alfaraptor, Ankylosaurus, Dinosaurss a Martinoraptor-všem Vám za to děkuji! S klidným srdcem Vás mohu ujistit, že výsledky jste měli všichni bravurní... Ale teď již k samotnému předání diplomů!

17 bodů získal Ankylosaurus! Dařilo se Ti skvěle, jen několik odpovědí nebylo úplně správně, pokud jde o bonus, nemohl jsem ho uznat, jelikož jsi nenapsal název třetího pořadu. Nicméně výsledek je to skvělý a já doufám, že diplom s Ankylosaurem se Ti bude líbit! Zde je...


S těsným výsledkem 17,5 bodu skončil Martinoraptor! Na bonus jsi neodpověděl, bylo tu i několik dalších chybiček, například na jméno Eugene Duboise jsi si v souvislosti s Pithecanthropem nevzpomněl. To však vůbec nevadí. Je vidět, že pravěk znáš také vážně dobře a tento výtečný výsledek to jen potrvrzuje... Snad se Ti bude diplom líbit, dal jsem Ti na něj Timurlengii!


Další dva soutěžící už získali plný počet bodů, tedy 20 plus 1 za bonus. Nejprve je tu diplom pro Alfaraptora, který si na něj přál Longisquamu... Doufám, že Tě potěší, a gratuluji k super-výsledku! Aktualizace: Diplom odebrán.



Dinosaurss také získal 21 bodů, což je opravdu krásný výsledek! Na diplom jsi si přál Alectrosaura z Planet Dinosaur, tak jsem Ti vybral tuto momentku se dvěma jedinci... Doufám, že se Ti bude líbit. Gratuluji k super-výsledku!!!


Snad se Vám diplomy líbí, vězte, že výběr obrázků na diplomy nebyl jednoduchý, tak věřím, že jsem nalezl nějaké uspokojivé...

Na další podobnou soutěž si budete muset počkat až na konec roku, nicméně v příštích měsících bych mohl vytvořit nějakou novou. Zřejmě by šlo spíše o kvíz sestavený třeba z pěti otázek... Ať už to bude jakkoliv, doufám, že se zúčastnítě i příště!

3 komentáře:

dinosaurss řekl(a)...

Páni!! Super, mám velkou radost, děkuji moc :-)

Ankylosaurus řekl(a)...

Díky za skvělý diplom! :)

Martinoraptor řekl(a)...

Díky, je nádherný.

Okomentovat

Nejčtenější