sobota 17. července 2010

Obří anakondy

V Jižní Americe, která je domovem anakond, se vyskytly a také byly podány zprávy o tom, že kdesi v Brazílii žijí velké anakondy. Jedna expedice přijela do Jižní Ameriky hledat tyto anakondy-samozřejmě naašli důkazy. Jeden muž, kterému je dnes již více jak 65 let výpravě potvrdil, že jako malý uviděl devítimetrovou anakondu-už jen prý hlava byla dost obrovská. Expedice hledala díky kameře na vrtulníku, která zaznamená délku zvířete a našli 5,5 metrovou anakondu, která se pravděpodobně vyhřívala na slunci v ranní trávě. Zatím však nejsou dosaženy žádné známé zprávy o pozorování nějakých těchto "podivných netvorů", ale do Jižní Ameriky se pravděpodobně dostane další expedice zoologů.

Jinak bych jen ještě tak pro zajímavost chtěl napsat těm, kteří se dozvěděli, že jsem jejich včerejší články nečetl, že jsem včera doma ještě nebyl. Obrázek na včerejšek byl pouze představen (proto také ten velmi určitý čas). Teď už tu zase budu každý den a hned zítra můžu napsat článek zase pozdě v noci.

8 komentářů:

dinoexpres řekl(a)...

Oprava: v jížní americe

dinoexpres řekl(a)...

Nádherný článek!Také jsem slyšel že v obří americe žíjí anakondy obrovských rozměrů.

Remi řekl(a)...

Myslím že jsem viděl ten dokument o těch anakondách.

Eva řekl(a)...

Zajímavé!

Anna řekl(a)...

Skvělé! O něčem takovém jsem před časem také psala článek :)

josev karel michna von Lichnstejn řekl(a)...

[1]:ne já sem to neslyšel

robbca řekl(a)...

[3]: Jasně, blbě se představuje 30ti metrový had asi proto, že 7 metrů je průměr. Pro veřejnost a vědce dorůstají max. 9ti metrů a tím hranice zoologie končí. Těsně za ní ale roste čím dál víc hranice kryptozoologie a s ní také obří anakondy. Vědci přesto stále zapomínají (často i záměrně) i na svědectví o těchto obrech, dlouhých až 48 metrů.

bridal gowns wedding řekl(a)...

Q. How do you make a hotdog stand?
http://www.wiredress.net/

Okomentovat

Nejčtenější