středa 8. prosince 2010

Hra King Kong

Další recenze hry je tady! Tentokrát jsem se rozhodl pro hru King Kong, která je také dobrá. Přeneste se jednoduše na Ostrov lebek a zažijte tam spoustu dobrodružství! Tato skvělá hra, vytvořená podle filmu King Kong se na Ostrově lebek odehrává, samozřejmě tu také najdete mnoho živočichů, z nichž většina je jich pravěkých. Budete se moci ve třech misích, kde hrajete za střídané postavy ostrovem probojovat na život a na smrt. V první misi budete hrát za obyčejného chlapíka, v druhé misi za statného goriláka a nakonec v té třetí za Jacka, který je členem výpravy. Ve hře se vyskytují tito pravěcí živočichové, mají jména však jen ta zastaralá, jako Venatosaurus, Vastatosaurus, Brontosaurus atd. Jsou to tito živočichové: Tyrannosaurus Rex, Deinonychus, Apatosaurus a Coelophysis. Na ostrově se nicméně vyskytují i velcí karbonští brouci: obří štíři nebo slizské housenky. Kromě toho tu žije obojživelník Eryops a nějací zvláštní létající tvorové (asi netopýři nebo tak nějak).

Doufám, že se Vám recenze této hry líbila, bohužel však tuto hru nemám, proto nemusí být všechny údaje pravdivé. Postupoval jsem pouze z infa z internetu.
Foto: Oba dva obrázky jsou z této zajímavé stránky: www.deinonych.blog.cz .

10 komentářů:

°Jany-Girl° & TyNuSh* řekl(a)...

Ahooj jak první se omlouvám za reklamu ...  mnoho z nás reklami nemá rádo a my osobně taky ne :D ;) ale tohle je důležité prosíím dej nám hlas http://terezieschierova.blog.cz/1012/miss-blog-finale#pridat-komentar za °Jany-Girl° & TyNuSh* jestli budeš chtít určitě rádi oplatíme..;)

Johana řekl(a)...

Hlásneš mi? tady: http://espresso.blog.cz/1012/sond-velke-finale

HAAS řekl(a)...

[1]:[2]:Tak a dost, kliďte se odsud!!! Nechci vás tu, nechci! Kdybyste teď viděli jak jsem naštvaný. To vás mám snad upozorňovat pořád, abyste to nedělali?! Kliďte se mi z očí!

Mata řekl(a)...

škoda že to hru nemáš. Zajímal by mě ten eryops, netopr a hmizáci

Eva řekl(a)...

Hézké

dinoexpres řekl(a)...

[4]: Já ju mám tak jestli tě to zajímá.

spinuvjpogblog řekl(a)...

a ta mise je zdruhýho obrázku

spinuvjpogblog řekl(a)...

chci říct ann

spinuvjpogblog řekl(a)...

já hru mám  ale ten souboj jacka s tyranosaurem je dost těžkej  obzvlášt ta před tim než hraješ za konga: anne višplhá na stavdu  a tyranosaurus jí chce sežrat a ty ho furt musíš lákat na sebe a utíkat dokud nedojde kong

Prehistoricworld řekl(a)...

Moc pěkný článek,jenom tady mám pár oprav.Pokud ti to bude vadit,tak to klidně smaž.

Okomentovat

Nejčtenější