sobota 13. ledna 2024

Trailer k Out of Darkness - hororovému snímku o pravěkých lidech

V pátek 9. února 2024 půjde do britských kin nový hororový snímek Out of Darkness režiséra Andrewa Cumminga, který se v jednom od většiny hororů bude dosti lišit - bude totiž pojednávat o pravěkých lidech. Out of Darkness je sedmaosmdesátiminutovým filmem, který nás vrátí o 45 000 let zpět v čase do doby našich předchůdců, kromaňonských lidí. Půjde o film zaměřený na jednu konkrétní kromaňonskou komunitu, jež se potýká s velkým nebezpečím jakéhosi až mystického charakteru. Snímek byl nominován na pět cen British Independent Film Awards v roce 2023, přičemž jednu z cen se mu podařilo získat - konkrétně za výkon herečky Safie Oakley-Green, jež ve filmu ztvárňuje hlavní postavu prehistorické ženy Beyah. Pokud jste zatím trailer k tomuto úžasně vypadajícímu pravěkému hororu neviděli, s radostí vám jej zde prezentuji...


Naprosto úžasný trailer, že ano? Na začátku února se šestice kromaňonských lidí utká se svým největším strachem. Vyhladovělí a unavení po dlouhé cestě za novým domovem, setkají se s nepřítelem, kterého nelze jen tak porazit. Jeskyně a lesy, do kterých vkročí, obývá monstrum. Nebo je jich snad více? 

Andrew Cumming má za sebou krátkometrážní filmy Boxer (2010) a Beneath (2013), loni pak režíroval tři epizody televizního seriálu Payback. Co se již zmíněné a oceněné herečky Safie Oakley-Green týče, vidět jste ji mohli už v krákometrážním snímku Requiem od Ema Gilbertsona z roku 2021. Dále ji uvidíme ve 2. sérii sci-fi seriálu The Lazarus Project jako postavu Becky.

Co na tento nadcházející horor říkáte? Já se na něj tedy rozhodně těším...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější