neděle 13. února 2022

Který pravěký tvor to je? Týden 22. - Diplomy

Soutěž "Který pravěký tvor to je?", která započala před více než dvěma roky, si zase na nějaký ten čas dá pauzu, a nahradí ji regulérní články. Ještě předtím však samozřejmě musím předat diplomy dvěma účastníkům jejího dvaadvacátého týdne - Kaatedocus a Potvoře ze stoky! Jsem moc rád, že tentokrát zkusilo štěstí dvakrát víc účastníků, a doufám, že třeba někdy v budoucnu se zúčastní i více návštěvníků blogu. Tento příspěvek je sice přednastavený, ale když se dívám na statistiky, říkám si, že by to ještě někdo z Vás třeba mohl v budoucnu risknout. Nic tím neztratíte!

Nyní již přejděme k předávání diplomů. Kaatedocus ve čtvrtek na základě všech čtyř nápověd uhodla, že popisovaným zvířetem byl Ursavus! Gratuluji Ti ke čtvrté výhře v řadě, a předávám Ti tento diplom s druhem U. elmensis. Obrázek je dílem uživatele casielles působícího na DeviantArtu.


Diplom za účast si však zaslouží také Potvora ze stoky! Sice se Ti nepodařilo uhodnout, že popisovaným živočichem byl Ursavus, ale nebyl jsi tak daleko - Phoberocyon byl také miocénním medvědovitým, byť jeho fosilie nebyly nalezeny v Asii, a rozhodně měl méně druhů. 


Ještě jednou velký dík oběma zúčastněným, a těším se na Váš případný návrat k soutěži později v tomto roce! Jak už asi víte, kvíz "Který pravěký tvor to je?" se vrací vždy v určitých děsivých obdobích, kdy se mozek autora blogu musí vypořádávat s jinými záležitostmi... A vězte, že jedno takové období ještě v tomto roce nastane!

4 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Děkuji za krásný diplom. Určitě se zúčastním i příště. :-D

Potvora ze stoky řekl(a)...

Taky za diplom děkuji. Byla to hloupá chyba a mohl jsem se opravit, ale co se dá dělat.

Kuzuri řekl(a)...

Myslím, že někdy tak v květnu nebo v červnu bych mohl být znovu pomučen... tak právě tehdy se kvíz vrátí. :)

Kuzuri řekl(a)...

Nevadí, tak daleko jsi nebyl. :) A klidně se můžeš příště opravit, není to tak, že by se počítal jenom jeden tip za den. :)

Okomentovat

Nejčtenější