neděle 24. ledna 2021

Který pravěký tvor to je? Týden 13. - Diplomy

Třináctý týden kvízu "Který pravěký tvor to je?" skončil, včera jsem odhalil, o které zvíře v něm šlo, a nyní je konečně na čase předat jeho účastníkům diplomy. Zúčastněnými byli Kaatedocus a Dinosaurguide, a já jim předně moc děkuji za to, že si na můj malý kvíz udělali čas! To asi na úvod stačí, co říkáte? Tak se rovnou vrhněme k tomu předání cen!

Kaatedocus ve čtvrtek podle všech čtyř nápověd správně uhodla, že naším tajemným pravěkým zvířátkem byl Rhamphorhychus! Toto je již Tvá třetí výhra v řadě! Opět gratuluji, a předávám Ti tento diplom. Doufám, že se Ti bude líbit!


Velký dík a diplom za účast ale patří také Dinosaurguide, který podle prvních dvou nápověd usoudil, že popisovaným zvířetem by mohl být Pterodactylus. Nebyl jsi daleko od pravdy, koneckonců první dvě nápovědy tuto možnost dost silně potvrzovaly! Taktéž doufám, že se Ti tento diplom bude líbit...


Těším se na Vaši případnou účast v příštích týdnech kvízu! Zítra začíná již týden čtrnáctý... Tak který pravěký tvor to bude tentokrát? Jsem si jist, že se to již brzy dozvíte!

2 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Děkuji za nádherný diplom. :-)

Dinosaurguide řekl(a)...

Mno... vidím, že jsem byl blízko :D

Okomentovat

Nejčtenější