neděle 28. června 2020

Který pravěký tvor to je? Týden 10. - Diplom

Desátého týdnu soutěže "Který pravěký tvor to je?" se zúčastnil Martinoraptor. Jako vždy mu za to velice děkuji. Celkově jsem moc rád za to, že se kvízu účastnil v posledních třech týdnech!

Sice jsi neuhodl, že se jednalo o Ekgmowechashalu, ale byl jsi docela blízko! Ačkoliv sis tím nebyl jistý, napsal jsi, že by mohlo jít o primáta rodu Notharctus. Pravda je, že Notharctus žil v eocénu, nikoliv v oligocénu a miocénu, ale stejně jako Ekgmowechashala patřil do infrařádu Apadiformes. Z taxonomického hlediska jsi tedy nebyl daleko! Uznávám, že tento týden to vůbec nebylo jednoduché, ale moc si cením Tvé účasti, a proto Ti předávám tento diplom se dvěma ekgmowechashalami. Doufám, že se Ti bude líbit.

Diplom s ekgmowechashalami pro Martinoraptora

Jak jsem slíbil, soutěž "Který pravěký tvor to je?" opět na nějakou dobu končí. Jistě se v budoucnu vrátí, prozatím však nemohu říci, kdy přesně k tomu dojde. Od nynějška očekávejte popisky prehistorických živočichů, hadů, články o nových paleontologických i zoologických objevech, a brzy přijde také další příběh ze 4. série Lovců kryptidů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejčtenější