neděle 19. ledna 2020

Který pravěký tvor to je? Týden 2. - Diplomy

V průběhu druhého týdne se soutěže "Který pravěký tvor to je?" zúčastnili tři lidé. Moc jim za to děkuji...

Tím, kdo podle všech čtyřech nápověd uhodl, o kterého tvora se nakonec jednalo - tedy o portugalského brachiosaurida Lusotitana - byla Kaatedocus! Opět gratuluji k vítězství, a předávám Ti tento diplom!


Nemohu však opomenout ani další dva zúčastněné. Jsem rád, že to zkusili... První diplom za účast patří \/\/(°°)\/\/! Budu rád, když se k soutěži vrátíš v příštích týdnech, třeba se zadaří!


Diplom za účast si zaslouží i Martinoraptor! První dvě nápovědy, podle kterých jsi hádal, nebyly příliš specifické, což je u těchto nápověd běžné... Ale všechny čtyři nápovědy dohromady Ti jistě udělají dobrý obrázek o daném živočichovi... Třeba se zadaří příště, budeš-li mít zájem o účast v dalších týdnech.


Nejsem si jist, zda v příštích týdnech budu dávat diplomy pouze za účast, ovšem tentokrát jsem si to prostě nemohl odpustit.Smějící se Koneckonců účast je to nejdůležitější, nikoliv vítězství!

Zítra vkročíme do třetího týdne kvízu "Který pravěký tvor to je?". Šanci získat diplom má každý, kdo uhodne, o kterého tvora půjde!

3 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Děkuji za krásný diplom. :-)

Martinoraptor řekl(a)...

Páni, opravdu milé překvapení. Moc děkuju.  (Jo a ty moje kecy a "stížnosti"...to neber vážně. Jen můj pokřivený smysl pro humor :D )

HAAS řekl(a)...

[2]: Mě to nepřipadá jako "pokřivený" smysl pro humor, byla to vtipná poznámka, ale zároveň taky pravdivá - ostatně ty první nápovědy jsou skutečně velmi obecné, což se nemusí líbit každému. ;-)

Okomentovat

Nejčtenější