pátek 8. března 2013

Obrázek týdne 8. 3. 2013

Mám tu další obrázek od malíře Mauricia Antóna, a určitě tu ještě nějaké přibydou. Tento je však opravdu moc povedený, posuďte to sami:

Popis k obrázku: Magericyon se prochází planinami pravěké Severní Ameriky před 15 milióny let a hledá něco k snědku. Na pláních je určitě dost lovných zvířat nebo také jejich mršiny, kterými se může živit...

Tento týden sem dám ještě nějaký článek o objevech a ten příští tu bude další část příběhu a safari...

5 komentářů:

Stringer řekl(a)...

Ten som tiež nevidel.

kryptoraptor řekl(a)...

InGen PC jsem musel na chvíli pozastavit, protože se mi rozbil monitor PC, na kterém jsem měl Ingen PC uložené. Nicméně, samotnému PC se nic nestalo a už mi zbývá jenom vyrobit záběr z kamery ve výběhu euoplocephalů.

spinuvjpogblog řekl(a)...

Prosím, podívej se na můj nový článek :,(

mojeznamkyavatar řekl(a)...

Já jsem jich měl samozřejmě více ale většinu jsem dal sestřenici. To byly ale takové figurky kupované v levných obchodech od spoluobčanů žluté pleti takže se z nich rychle ošoupala barva. Tak mi tedy zbyl jenom ten brachiosaurus kterého jsem si koupil v lázních Teplice nad Bečvou a ještě Pteranodon ze Zoo Lešná.

Anna řekl(a)...

Krásný obraz, zejména barvené tónování kožichu je úžasně hodnověrné. Autor se při rekonstrukci barev určitě inspiroval šakalem. :)

Okomentovat

Nejčtenější