neděle 28. srpna 2011

První apokalypsa

Jakým způsobem nastal konec dinosaurů? Vědci z celého světa nyní odhalují pravdu...





První apokalypsa (anglicky: First apocalypse) je americký populární dokument z produkce History Channel. Odhaluje vyhynutí dinosaurů jako pravdu a rovnou i distributorský text říká, že pokud chceme odhalit vyhynutí lidstva, které by způsobil pád meteoritu, musíme kompletně odhalit konec dinosaurů. CGI animace je na opravdu dobré úrovni, obsahuje scény z dokumentů, jako je třeba Jurský bojový klub (Jurassic fight club) nebo Planeta dinosaurů (Dinosaur planet). Pokud se nemýlím, tak dokument vyšel v dubnu a já jej vřele doporučuji. Dokument je podle mě plný zajímavých momentů a plno vědců. A pokud jste si První apokalypsu koupit nestihli, budete ji moci někdy v blízké době sledovat na kanálu Spektrum, kde je rozdělena na dvě části. Že dokument vyšel potvrzují i poslední dva obrázky. Všechny obrázky jsou z proslaveného www.dvdinform.cz .

8 komentářů:

Dinohovno řekl(a)...

Bue

forusrakos řekl(a)...

[1]: Tak člověk který něco takovýho napíše musí být buď nesvéprávný nebo má v hlavě uplně nasr*no. Asi si ani neuvědomuješ, jakou hovadinu si to napsal. Nikdo tě nenutil, aby sis to kupoval a byl bych moc rád kdyby mi někdo vysvětlil, jak bychom dýchali kdyby nebyly žádné rostliny?! :D To by ses asi v jednom z těch tvých supermarketů zadusil ;).... prostě na takový lidi jako si ty je škoda slov...

forusrakos řekl(a)...

Jo a Haasi jinak pěkný článek :)

siamotyran řekl(a)...

[1]: kdyby tu nebyl žádné stromy tak by jsi tu nebyl ani ty. Fakt miluju takové typy chytrých lidí co všechno ví nejlíp.

HAAS řekl(a)...

[1]: Než něco napíšeš, tak prosím MYSLI!

dinosaurss řekl(a)...

[1]: -už ten název co si dal mluví za to jak je tupej..to já bych zase ,aby všude BYLA samá tráva, lesy ,čistá voda..a byl by určitě čistější vzduch a nestenčovala by se ozonová vrstva..,mimochodem nikdo ti neříkal aby si na tento blog chodil, tak prosímtě pro příště raději pomlč!

kryptoraptor řekl(a)...

[1]: tvoje přezdívka=obsah tvojí hlavy:-D

Piaget cheap řekl(a)...

awesome song david guetta super star rocking music bookmarks this Thanks for post. Its really good for me becuase i m big fan of david guetta.
http://www.kreplicawatches.com/Tag-Heuer-Classic.html

Okomentovat

Nejčtenější