čtvrtek 11. srpna 2011

Jurassic park operation genesis

Tuto hru by tedy rozhodně nikdo neměl promeškat. Jurassic park operation genesis (zkráceně JPOG) je stavitelsko-budovatelská strategie. Vytvořila ji společnost Universal. Hlavní úkol je již z pohledu zcela jistý. Hráč si staví park s dinosaury, kteří se dají naklonovat. Ve hře je spousta budov a též spousta dinosaurů. Hra začíná tak, že si vyberete ostrov, aktualizujete si různé biotopy a hra začíná. Každý měsíc Vám zasílá Peter Ludlow zprávu o vašem Jurském parku. Ludlow je schopný ubírat hvězdičky parku a dává též výstrahy.

Kromě stavění a starání se o park se ve hře objevují také různé mise. Například fotografování dinosaurů. V něm můžete jezdit známým Jurskoparkovským Jeepem kamkoliv a fotografovat. Mimoto také můžete střílet zdivočelé predátory. Těchto misí je celkem 12.

Ve hře se poté objevuje 25 druhů dinosaurů, plus některé druhy, které jen tak nenajdete. O tyto dinosaury musíte pečovat: zajišťovat jim potravu, přemisťovat je atd. Pokud poté máte velký park, bude lepší, když dinosaury budete stále kontrolovat. Kroměě jejich chovu ve výbězích je však také můžete vypustit na ostrov. Dinosauři tak budou žít zcela volně a vy budete mít, jak uplatnit své mise.

Dooufám, že tento kratší popis se Vám líbil, poslední obrázek odtud: www.deinonych.blog.cz .

1 komentář:

dinosaurss řekl(a)...

Tuhle hru mám děsně moc ráda ,je super měla jsem ji, ale spálila se..doporučila bych všem;)!

Okomentovat

Nejčtenější