pondělí 18. října 2010

Když dinosauři vládli světu

Podivuhodný svět dinosaurů je záhadný...



Když dinosauři vládli světu (orig. eng. When dinosaurs ruled) je sice již trochu starší aavšak stále jeden z těch dobrých dokumentů. Jde o jednu z nejstarších verzí zpracování dokumentu o dinosaurech, který se svou "poušťouchnutou" a starší grafikou nevypadá úplně nejlépe. Avšak, aspoň se zde zmiňují o Cryolophosaurovi na kterého v jiných dokumentech zapoměli. Tato verze zpraacování dokumentu je ještě starší než Putování s dinosaury. Rok vydání tohoto dokumentu je 1999, takže práce je odhadována na konec roku 1998. I přes některé vady a chyby se mi seriál líbí. Mluví v něm i vědci v podání obrazu. Práce s kamerou navíc dodává, jako kdyby jste běhali přímo tak, jak to vidí Tyrannosaurus. Nyní si můžete tento seriál s deseti díly koupit každý čtvrtek (viz. 5 obrázek).  

8 komentářů:

deinonych řekl(a)...

V Krasiejowě sem byl letos v červenci.

Venda cake řekl(a)...

Ten film mám,ale ještě jsem ho neviděl

forusrakos řekl(a)...

Pěkný

juriju řekl(a)...

Zajímavý. Jinak tady už asi končím. Na svůj blog nemám čas. Chvíli jsem uvažoval o zrušení, ale nechtěla se mi likvidovat dvouroční práce. :) Na tvůj blog se chodím pořád dívat, ale ne už jako admin juriju. :)

siamotyran řekl(a)...

no mohl bych si to koupit a podívat se na nějaký díl můžu si tě dát do oblíbených?

dinokikakik řekl(a)...

ja to mam a je to super

Coach Outlet řekl(a)...

Secondly,the stores you visit to checkout clearance rack and see if you want it. It is best to find the lowest prices to see whether something captures. You will be surprised to know that these bags are up to 70% to make the original price.

ugg classic tall boots chocolate řekl(a)...

You certainly deserve a round of applause for your post and more specifically, your blog in general. Very high quality material.
http://www.shoesvisit.com/ugg-kensington-short-boots.html

Okomentovat

Nejčtenější