neděle 26. června 2022

Který pravěký tvor to je? Týden 27. - Diplomy

Se zakončením jejího 27. týdne se nyní se soutěží "Který pravěký tvor to je?" zase na několik měsíců loučíme, ale ještě předtím, než s vámi budu sdílet svůj názor na film Jurský svět: Nadvláda a než se vrhnu zpět do světa Lovců kryptidů, musím účastníkům tohoto týdne kvízu předat diplomy. Zúčastnili se Kaatedocus a Venda, a já jim za to velmi děkuji! Nehodlám to dále prodlužovat, pojďme tedy na to!

Kaatedocus na základě všech čtyř nápověd uhodla, že popisovaným zvířetem byl Pristichampsus. Gratuluji Ti k další výhře, a zároveň Ti děkuji nejen za účast v tomto týdnu, ale ve všech pěti posledních týdnech. Opravdu si toho moc vážím. Snad se Ti bude diplom líbit...


Jako vždy, chci ale ocenit snahu všech soutěžících, a tak předávám diplom za účast také Vendovi! Vím, že už se o pravěk nezajímáš tak, jako kdysi, ale přesto jsem velice rád, že jsi zkusil štěstí. A také velmi oceňuji, že jsi tipoval už na začátku týdne, což málokdo dělá (samozřejmě jsou tehdy nápovědy nejobecnější, takže se to možná úplně nevyplatí). Zde je tedy tvůj diplom, snad se Ti bude líbit.


Na obrázku, který jsem pro diplomy vybral, se nachází Pristichampsus vytvořený fanoušky pro hru Jurassic World: Evolution. Jak vidíte, jeho zbarvení je inspirované verzí z Pravěk útočí.

4 komentáře:

Kaatedocus řekl(a)...

Moc děkuji. :-)

Kuzuri řekl(a)...

Není zač. :)

hajznberk řekl(a)...

Kámo, to ani nemuselo být. K parasaurolofovi má tohle zvíře daleko. Ale děkuju!

Kuzuri řekl(a)...

Taky není zač. :D

Okomentovat

Nejčtenější