neděle 5. června 2022

Který pravěký tvor to je? Týden 25. - Diplom

Jako v předchozích dvou týdnech, i tentokrát patří neděle předávání drobných ocenění účastníkům soutěže "Který pravěký tvor to je?". Pětadvacátého týdne kvízu se opět zúčastnila Kaatedocus. Už předem jí znovu za účast děkuji, a teď to již nebudeme prodlužovat - přejděme k samotnému předání diplomu.

V pátek jsi na základě všech čtyř nápověd uhodla, že mnou popisovaným živočichem byl Pisanosaurus! Gratuluji Ti k další výhře, a předávám Ti tento diplom s naším malým metrovým býložravcem ze souvrství Ischigualasto. Jeho autorem je Raúl Martín. Rekonstrukcí pisanosaura v krajině mnoho neexistuje, a toto je obrázek dosti dobře známý, ale i tak doufám, že Ti udělá radost!


Ještě jednou tedy velký dík Kaatedocus za účast v kvízu! Zítra vstup do šestadvacátého týdne soutěže neočekávejte - jak jsem vás již informoval v pátek, dáme si od ní malou přestávku. Můžete se tedy těšit na várku 6 vybraných druhů... A až přehlídka opeřených skvostů z teplých a vlhkých krajin skončí, kvíz se zase na nějakou dobu vrátí.

1 komentář:

Kaatedocus řekl(a)...

Děkuji. :-)

Okomentovat

Nejčtenější