pátek 30. dubna 2010

Rodina na útěku-část 3.

Minulá část:
Naše rodinka Aucasaurů se vydala na pláň na lov Saltasaurů. Jennifer upoutala pozornost, a její mláďata se nakrmila maličkými Saltasauříky. Poté všichni utěkli, ale stalo se nečekané. Na potravním žebříčku není Aucasaurus největší. Je nahrazován masožravci, o metry delší, a v tomtom případě, když už jsme u toho, vyšli z křoví tři statní Mapusauři, dva samci a jedna samice-všechno to byli sourozenci... Co se teď stane naší smečce?

RODINA NA ÚTĚKU-ČÁST TŘETÍ-ÚTĚK V KAPRADINÁCH:
Mapusauři se vyřítily na naší rodinku, a začali po Aucasauřích mláďatech chňapat. Jennifer neměla na vybranou, rychle se zvedla, a odváděla během mláďata pryč. Mapusauři se vydali samozřejmě za ní... Oba samci běželi za tím, co viděli. Rodina zamířila v rychlosti do křoví, samci Mapusaurů taktéž. Aucasauři však mají jednu výhodu-jsou menší, a tím také rychlejší. Mapusauři jsou dlouzí asi deset metrů. Tomuto by se doslova dalo říci: Honička masožravců. Tentokrát však šlo o život. Jennifer se lekla, když však uviděla, že Mapusauři jsou jen dva. Byl to skvělý nápad, jak napálit rodinu, protože samice nepřítele uháněla vedlejším lesíkem. Díky skvělému čichu se dostávala do blízkosti našich hrdinů. Náhle však udělal Terence náležitý krok doleva. Rodina se vydala za ním, i když byl pouze dvacet centimetrů vysoký. Kousek odtud začaly kapradiny vyrůstat do výšek několika metrů, a vzápětí Mapusauři ztratili Aucasaury z očí. Ale jen na chvíly!!! Tady to ještě rodina neznala. Všude samé ticho, žádná zvěř. Kromě Pterodauster, které neustále kroužily po obloze. Jennifer se zklidnila... Ale klid tu nebyl na dlouho. Náhlé zatroubení naznačovalo příchod něčeho velikého. Všichni Mapusauři už byli opět spolu. Tito živočichové ale řvou jinak, to, co troubilo, musel být větší. Nějaký přerostlý Mapusaurus, nebo co? Jennifer dovedla rodinku až na mýtinu, a začalo se stmívat... Kus odtud byla jeskyně, a rodina se v ní usadila na noc. Ale příští den naznačí obrovitou hrůzu, něco, co ještě žádné mládě nezažilo...

Popisek k obrázku:Díky skvělému čichu se dostávala samice Mapusaura do blízkosti našich hrdinů...

Nezapomeňte se přečíst příští část!!!

3 komentáře:

Oblíbený dinosaur řekl(a)...

Suprové! Omlouvám se za nepřítomnost, že jsem ti nepsal komentaře, ale jak už viš připravuju se teď do školyavpondělí mám test, atk čus!

deinonych řekl(a)...

Super!

mojeznamky řekl(a)...

Jééé pěkné dnes napíšu toho Aucasaura jak sem slíbil

Okomentovat

Nejčtenější