pondělí 19. dubna 2010

Raptoří útes-část 8.

V minulé části jste se dozvěděli:
Naše smečka se ráno probudila, a zaslechla podivné zvuky. Cizí smečka už takto brzy ráno lovila Protoceratopse, kteří tudy putovali. Naši Velociraptoři se přišli na lov cizí smečky podívat. Nepřítelé lovily oparvdu dobře a strategicky přemýšleli. Lov se nepřátelům zdařil. Měli štěstí... Ale bude mít štěstí vůbec ta naše smečka?

RAPTOŘÍ ÚTES-ČÁST OSMÁ-SMÍR:
Cizí smečka dožrala maso, a vydala se do lesa. Naši Velociraptoři rychle utíkali až k útesu. Mrzout se schoval v křoví, aby pozoroval, jakým směrem nepřátelé utíkají. Zlomený Dráp a Bílé Pírko zatím utíkali varovat samice. Běželi tak rychle, že prach pod nima byl stále hustější a hustější, až nebylo skoro vidět do cesty. Listy, jak oba běželi, padali. Co když je to poslední chvíle na záchranu??? Mrzout mezitím spozoroval, kudy nepřátelská smečka běží. Pomalu se plížil za ní. V těchto chvílích už Bílé Pírko se Zlomeným Drápem byli již u útesu... Všichni čtyři se schovali za kameny, a už se jen připravovali, komu na záda skočí nepřátelský Velociraptor. Jižně od útesu to zapískalo. Bílí Zub se podívala, co se děje. Stáli tam čtyři Velociraptoři z cizí smečky. Naše smečka v zápětí vyběhla. Ale nepřátelé zřejmě namejí v úmyslu bojovat. V tom ze zadu na jednoho z nepřátel skočil Mrzout, a byl připraven zarýt své ostré zoubky do krku soka. Ten ho ale rychle schodil. Mrzout se v zápětí zvedl, a utíkal k naší smečce. Vypadalo to, jako kdyby vůdce té druhé smečky nabízel smečce Zlomeného Drápa smír, a ne boj. Každopádně, Zlomený Dráp to vše rychle přijmul. V té druhé smečce bylo devět Velociraptorů, a v té naší jen pět. Dohromady je to čtrnáct členů. To je úžasně silná smečka. Teď všichni budou žít již šťastně, a beze strachu. Tedy, než přijde krátká smrt, a to písečná duna, která čeká na rozhraní poušti Nemect a Gobi. Ale to už není náš příběh... 

Popisek k obrázku:Teď všichni budou žít na Raptořím útesu, a to beze strachu...

Dotazník o příběhu:
Místo odehrání:Setkávání poště Gobi s pouští Nemect (Mongolsko),
Hlavní hrdinové:Smečka Velociraptorů,
Překlad jména do Angličtiny:Raptor cliff,
Příběh se odehrál před 75 miliony let...
Příběh "Rodina na útěku" by měl vzniknout příští týden...

7 komentářů:

Oblíbený dinosaur řekl(a)...

zajímavě to skončilo!!!

juriju řekl(a)...

pěkný

deinonych řekl(a)...

[2]: Souhlasím

Alfaraptor řekl(a)...

Moc pěkné - díky za komentář.

juriju řekl(a)...

jo, to video jsem sestříhal a nahrál já.

Anna (SB) řekl(a)...

Skvěle napsané :-) Ten příběh byl napínavý, zejména poslední kapitola...

Raptor 82101 řekl(a)...

Napínavé :-) Celý příběh jsem si perfektně užíval. Jen se chci zeptat, v páté části se objevuje Vylomený zub a v poslední části Bílí zub. Je to ten stejný velociraptor?

Okomentovat

Nejčtenější