neděle 20. ledna 2019

Vyhodnocení Soutěže Dinosauři 2018

Je 20. ledna, a je tedy nejvyšší čas vyhodnotit Soutěž Dinosauři 2018, kterou jsem zveřejnil 30. prosince minulého roku. Ačkoliv má tento blog vysokou návštěvnost, počet zúčastněných v takových soutěžích, jako je tato, se neustále snižuje. Popravdě, ani jsem si nemyslel, že se Soutěže Dinosauři 2018 někdo zúčastní. Ale nakonec se objevila Kaatedocus, které chci rovnou moc poděkovat za účast v soutěži!

A nyní již k samotnému diplomu. Kaatedocus odpověděla na všechny otázky včetně bonusové. Odpovědi byly vesměs správné, jen když jsi měla napsat šest gorgonopsiantů, napsala jsi jich pouze pět, tudíž jsem Ti za tuto otázku dal pouze půl bodu, neboť otázka nebyla plně zodpovězena. S bonusovou otázkou sis poradila dobře; sám jsem ani nevěděl, že Stygimoloch byl v seriálu T-Rex Express. Kromě Jurského světa: Zániku říše se Stygimoloch objevil i v Disneyho filmu Dinosaurus z roku 2000, to jen tak pro informaci. Usmívající se Gratuluji k nádhernému výsledku! Doufám, že se Ti diplom bude líbit.


Do této rubriky jistě přibudou další soutěže a vědomostní kvízy...

1 komentář:

Kaatedocus řekl(a)...

Páni, moc děkuju. Ani jsem nedoufala v tak dobrý výsledek. Jelikož  prvohory nepatří zrovna mezi můj šálek čaje dala jsem dohromady stěží šest gorgonopsidů. Co se týče Dinosaura, tak si matně vzpomínám, že se tam takový malý pachycephalosauři objevili. Jestli to ale byl Stygimoloch nebo ne to netuším... Každopádně ten diplom je stručně řečeno nádherný. Moc pěkní sauropodi. Soutěž mě velmi bavila a té další se také, pokud možno zúčastním.

Okomentovat

Nejčtenější