středa 14. ledna 2015

Diplomy za Soutěž Dinosauři 2014

Konečně jste se dočkali! Máme tu vyhodnocení Soutěže Dinosauři 2014, která se na mém blogu objevila 28. prosince 2014 a která už tradičně navazovala na celou řadu předchozích soutěží uvedených po léta předtím. Zúčastnili se celkem čtyři soutěžící: Blogplateosaurus, Matt, Martinoraptor a Dinosaurss! Za účast Vás všech jsem velice rád. Výsledky také pro všechny dopadly opravdu na vysoké úrovni... Tak tedy, pojďme si rozdat diplomy!

Blogplateosaurus se umístil na 2. místě s 19 z 20 bodů, gratulace! Nevěděl jen, co znamená jméno dinosaura Timimus. Na poslední otázku sice odpověděl nejistě a nepříliš přesně, ale jelikož spousta dinosaurů vypadá podobně, uznal jsem mu i tento bod. Na diplom chtěl právě poslední obrázek s Camptosaurem, takže tady je...



S rovnými 19 body sdílí s Blogplateosaurem druhé místo i Matt, ten pro změnu nevěděl, že otázka týkající se Thomase Huxleyho a jeho porovnávání končetin dinosaurů a ptáků byl menší chyták, jelikož Huxley neporovnával pštorsí a Archaeopteryxí kosti s Thecodontosaurem, ale s Compsognathem. I přesto je výsledek skvělý, což si zaslouží gratulaci! Na diplom chtěl Ischigualastii, jelikož se na internetu mnoho obrázků tohoto tvora nenachází, výběr nebyl lehký-snad se však Mattovi bude diplom i tak líbit!


Spolu s předchozími jmenovanými je na 2. místě s 19 z 20 bodů i Martinoraptor! Dopustil se stejné chyby, jako Matt před ním, ale i tak si výsledek zaslouží velký potlesk! Na diplom jsem mu vybral podle mě celkem dost povedený obrázek dvou sauropodů a Kentrosaura u prehistorického jezera...


A teď první místo! Jako jedinému se povedlo obdržet všech 20 bodů Dinosaurssovi, tento výsledek je skutečně výborný a zaslouží si také gratulaci! Na diplom jsem našemu vítězi vybral obrázek s velkým množstvím dinosaurů, snad se mu bude alespoň trochu líbit!


Ještě jednou bych chtěl všem poděkovat za účast v této soutěži a pogratulovat jim k jejich výsledkům! Snad se příště zúčastníte i nějaké další soutěže na tomto blogu... Za každého budu rád!!!

3 komentáře:

dinosaurss řekl(a)...

Nádhera, moc Ti děkuji, jsem mile potěšen a hodně překvapen, krásné, ještě jednou díky moc! :-)

Martinoraptor řekl(a)...

Překrásný diplom, a opravdu moc ti děkuji, osobně se mi líbí asi nejvíc ze všech :)

matt řekl(a)...

Moc děkuji za diplom,je krásný

Okomentovat

Nejčtenější