neděle 5. ledna 2014

Diplomy za Soutěž Dinosauři 2013

Po jednom týdnu, kdy jsem zveřejnil otázky Soutěže Dinosauři 2013, je na čase tuto soutěž také vyhlásit. Zúčastnili se čtyři soutěžící, pro začátek řeknu, že ani jeden neskončil s jednomístným číslem co se týká počtu nasbíraných bodů. U některých z Vás mi bylo hned po přihlášení jasné, že skončíte s plným počtem bodů, jiní si zase mysleli, že to pokazili a přitom skončili s krásným počtem bodů. Nezbývá než to, abych všem zúčastněným předal diplomy...

Na 1. místě se umístil Dinosaurss, kterému se podařilo získat všech 20 z 20 bodů! Dinosaurssi, gratuluji k 1. místu! Na diplom jsi chtěl obrázek Ornithocheira, a protože jsi v komentářích u popisu 4. dílů seriálu Putování s dinosaury psal, že první obrázek se Ti velmi líbil, rozhodl jsem se umístit ho na tvůj diplom:


Ale pozor, o 1. místo se dělí ještě s Deinonychem! Deinonych, jako obyčejně každý rok, získal všech 20 z 20 bodů! I tobě Deinonychu gratuluji ke krásnému 1. místu! Chtěl jsi, abych Ti na diplom něco vybral, proto jsem na něj umístil trochu "vražedný" dinosauří obrázek:


2. místo patří soutěžícímu, který psal, že bude mít nejnižší počet bodů, ale rozhodně tomu tak není! Je to Martinoraptor! Získal jsi 19 z 20 bodů, neodpověděl jsi pouze na pátou otázku, odpovědí byl Henodus. Zde máš svůj diplom, chtěl jsi, abych Ti na něj něco vybral, a to je tohle:


A 3. místo patří Antrozovi s 15,5 z 20 bodů! Doufal jsi v to, že budeš mít alespoň polovinu správně, a měl jsi pravdu. Na několik otázek jsi však odpověděl špatně (například Tianchisaurus patřil mezi nejstarší ankylosauridy, ale rozhodně nežil před 68 miliony lety v období Křídy, nýbrž již v období Jury). Zde je však tvůj diplom, chtěl jsi na něj zvíře z australské megafauny a já pro tebe vybral Diprotodona:


Nakonec ještě malá poznámka: Na blogu se diplomy zobrazí trochu menší, než jsem to původně zamýšlel v administraci, ale toho se nijak nelekejte.

Všem moc děkuji za účast v soutěži a doufám, že alespoň někteří z Vás se přihlásí zase příští rok!

6 komentářů:

martinoraptor řekl(a)...

Moc díky. To jsem nečekal a jsem opravdu nadšený. Ten diplom je nádherný.

Antroz T6 řekl(a)...

Moc hezký diplom, děkuji! Opravdu jsem netušil, že bych mohl dosáhnout tolika bodů...

deinonych řekl(a)...

Moc krásný diplom. Díky.

dinosaurss řekl(a)...

Jé, to je krásné, moc Ti děkuji :-)

dinosaurss řekl(a)...

To je pravda- alka malá, i když do alek se řadí i  alkouni či papuchalkové.

kryptoraptor řekl(a)...

Nazdar, dal jsem na blog návod, jak kreslit dinosaury na počítači. Jak jsi tehdy psal martinoraptorovi, že se ti nedaří je kreslit, tak si říkám, že by se ti to mohlo líbit.

Okomentovat

Nejčtenější