neděle 23. června 2013

Jurský park zase na televizních obrazovkách

V poslední době jakoby se s dinosaury na všemožných televizních stanicích roztrhl pytel. Na ČT2 v současné době běží každý pátek od 20:00 seriál BBC Planeta dinosaurů, Prima Zoom zase uvádí každou neděli ve stejném čase dokumentární sérii Prehistoričtí lovci a po ní překrásný seriál Davida Attenborougha - Počátky života. Nejen dokumenty s dinosaury však dominují televizních obrazovkám. Znovu totiž po snad pěti letech uvede televize Nova v sobotu od 20:20 velkolepý trhák Stevena Spielberga: Jurský park! Dobrodružstvím na ostrově Nublar to vše začne 29. června v první prázdninový den. Každopádně, o týden později, konkrétně 6. července bude Nova ve vysílání Jurského parku pokračovat Spielbergovým pokračováním s názvem Ztracený svět: Jurský park. Je pravděpodobné, že přijde i Johnstonův Jurský park 3, na který je však, co se programu týká, ještě brzy (konkrétní informaci bychom měli znát v sobotu). Je tedy na co se těšit...


Pokud víte, že filmy náhodou nestihněte a nemáte k nim doma přístup na DVD či podobně, "reprízu" lze sledovat na TVP 2 den po vysílání na Nově od 20:00.
Obrázek je z adresy www.tv.seznam.cz .

5 komentářů:

Antroz T6 řekl(a)...

skvěle, už si těším, jinak (sice opožděně) ale děkuji, že jsi mě upozornil na ten nový dokument na Prima zoom (počátky života) strašně jsem si to užil, kambrium i silur jsou jedny z mích nejoblíbenějších obdobích společně s karbonem a doby před 40 000 lety (Australská mega fauna) a ty zvířata jako Anomalokaris nebo opabínia patří také do mích nejoblíbenějších zvířat :)

dinosaurblog řekl(a)...

Jo snad se budu dívat na ten jurský park :D

dinosaurss řekl(a)...

Skvělé, teď začínají být dinosauři opravdu hojní v televizích..

Stringer řekl(a)...

Tak ma napadlo že by som mohol urobiť (samozrejme s tvojím dovolením) videá z rubriky "z dob savcú" aby to videlo ešte viac ľudí ako tu. Napíš mi či s tým súhlasíš.

siamotyran řekl(a)...

[3]: To se ti povedlo :D

Okomentovat

Nejčtenější