sobota 5. května 2012

Tento den slaví Blogorgonopsid své třetí narozeniny!

Rok znovu uběhl jako voda, a dnes, 5. května 2012 slaví Blogorgonopsid už své třetí narozeniny! Jsem velice rád za návštěvnost, kterou jsem velmi potěšen a mám zač děkovat (vždyť jen včera blog navštívilo 260 lidí, dosavadní rekord je 329). A když započítám i dnešní článek, od 6. května minulého roku tu přibylo dalších 356 článků, tedy o více než 80 předešlého roku. Všem děkuji za pochvaly, inspirace a i cokoliv jiného, a vězte, že se budu blog snažit udržet takto i dále...


Sice tento rok našeho Blogorgonopsida vystřídal "Blogoscutosaurus", kterému už ze samé chuti na třípatrový dort tečou sliny, právě náš gorgonops je oslavencem... A na co se budete moci ještě těšit? Právě chystám zcela nový příběh, soutěž a také hru podobnou Pravěkému safari. Doufám, že tento blog tu bude ještě dlouhou dobu a všem děkuji za podporu!

2 komentáře:

dinosaurss řekl(a)...

Paráda! Jsi výborný bloger, jen tak dále, doufám že tu vydrží blogorgonopsid ještě hodně dlouho! ..také se už těším na další příběh, soutěž a tu hru podobnou Pravěkému safari, Všechno nejlepší HAASI!

siamotyran řekl(a)...

Tak přeju vše nej do budoucna :)

Okomentovat

Nejčtenější