sobota 28. května 2011

Prezentování Nigela Marvena za Webosaury

Život nejrůznějších podivuhodných druhů...

Prezentování Nigela Marvena za Webosaury (orig.eng. Webesodes) je jedna z dalších populárních sérií Nigela Marvena. Ten tentokrát cestuje po celém světě aby se setkal se zvířaty různých druhů. Každý díl je dlouhý trochu jinak, průměr dílu je ale asi 6 minut. Seriál lze najít a spustit si jej pouze na hře www.webosaurs.com, kde se díly tohoto seriálu ukrývají. Seriál byl natáčen v roce 2008-2009 (na obrázcích pouze záběry z Ameriky). Ve většině dílů Nigel porovnává žijící tvory s těmi pravěkými, jako např. u krokodýla Kubánského se zmiňuje o Deinosuchovi, na dobrodružství se žralokem bílým zase o Megalodonovi, nebo třeba u pelikánů o Baryonyxovi. Série byla sledována ve většině zemí světa a velmi chválena. Nikdy však nebyla přeložena do češtiny a asi ani nevyjde na DVD. Pokud však chcete sledovat Webesodes, zaregistrujte se na Webosaury (na serveru Triassic se např.3 díly nacházejí ve Webo Ridge). Všechny obrázky jsou z www.nigelmarven.com.

6 komentářů:

Prehistoricworld řekl(a)...

hezký článek.Jinak by to mohlo být třeba o nejzvláštnějších zvířatech současnosti,nebo třeba o nejohroženějších.Já nevím-máš ty nějaké návrhy ..?

dinosaurss řekl(a)...

Pěknéé =) nejvíc se mi líbí ten obrázek jak Nigel má na sobě toho pavouka :D :D

kryptoraptor řekl(a)...

Co to je za pavouka? myslím si, že tarantue, ale nevím to jistě

coach outlet online řekl(a)...

This topic was really educational and nicely written. I approach to do some additional exploration on this. Gives thanks for sharing this timely data. We require additional like this

coach outlet řekl(a)...

Thank you for sharing this article.It is great! There are some information which will help me very much.

coach outlet canada řekl(a)...

I follow threads and blogs.Love to post and comments.There are lot of stuff of me and hoping to receive as well from you.

Okomentovat

Nejčtenější