sobota 7. května 2011

Pandí dobrodružství s Nigelem Marvenem

Život pand velkých v Číně...


Pandí dobrodružství s Nigelem Marvenem (orig.eng.Panda week with Nigel Marven či Panda adventure, tedy lepším překladem by bylo Pandí týden nebo Týden s pandami) je britská mini-série která měla premiéru v listopadu 2010 na Demand.Five a poté na Animalplanet. Jde zatím o poslední dokument Nigela Marvena. Tentokrát se Nigel vydává do Číny kde se chce setkat s pandami velkými, což je ohrožený druh. Dalšími tvory, se kterými se setká budou například poletuchy nebo myši. Seriál má celkem 5 epizod, každá je dlouhá zhruba 30 minut (i s reklamními přestávkami). Je to neuvěřitelné ale tento seriál se připravoval patrně dlouhou dobu. Výsledek na dlouhodobé práci a natáčení je vidět: seriál je velmi dobrý. Bohužel však nevyšel na DVD, tedy alespoň v Česku ne...

4 komentáře:

Prehistoricworld řekl(a)...

To jsem ještě neviděl,takže se asi brzo kouknu.

siamotyran řekl(a)...

no já newm ale já nemusím dokumenty s Marvenem zdaj se mi takoví umělý a celkově je mi herec nesympatický ale to je věc názorů :)

siamotyran řekl(a)...

no tak nemusím to být problémem Marvna jelikož třeba v prehistorickm parku se se prochází mezi "živými dinosaury"myslím to tak že ty filmy sním dělají jako by přesně věděli jak ti dinosauři se chovali a vypadali.Marven mi nevadí když dělá jiné dokumenty viz:pandy,ale dokumenty o dinosaurch a pravěcích zvířatech jsou podle mně jednoznačně lepší bez lidského účastníka :)

Tudor cheap řekl(a)...

Q. Why did the baby strawberry cry?
http://www.kreplicawatches.com/Omega-Speedmaster.html

Okomentovat

Nejčtenější