neděle 5. května 2013

Tento den slaví Blogorgonopsid své čtvrté narozeniny!

Rok opět utekl jako voda, kterou hltavě vypila skupinka žíznivých Scutosaurů po náročné cestě permskou pouštní krajinou, a v tento den, 5. května 2013 slaví Blogorgonopsid své již čtvrté narozeniny! Počítám-li i tento článek, od 6. května minulého roku tu tedy přibylo dalších 346 článků (což je sice o deset méně, než v roce minulém, to ale vůbec nevadí). Dosavadní rekord návštěvnosti, který pochází ještě z doby, když fungovala tato funkce, je 371 lidí! Jsem tím nesmírně potěšen. Chtěl bych všem mým kamarádům blogerům, čtenářům tohoto blogu i jiným, kteří sem zavítali jen párkrát, byť jen na chviličku, za potěšující komentáře, inspirace, nápady, návrhy pro další články a vše jiné. Věřte, že tento blog se budu snažit udržet ještě hodně dlouho...


A náš Blogorgonopsid se vrhá po svém dortu, jenž je plný masa, krunýřů a všeho ostatního... Mí milí přátelé, děkuji Vám za podporu. Brzy se ale budete moci těšit na nějakou novou soutěž (a možná i povídkovou!), další popisky tvorů z dávnověku, informace o novinkách v oblasti paleontologie a v červnu také rád popřeji nejslavnějšímu dinosauřímu filmu všech dob k jeho narozeninám. Doufám, že tento blog tu vydrží ještě hodně dlouho a ještě jednou díky!!!

7 komentářů:

Antroz T6 řekl(a)...

páni! 4 roky! VŠE NEJLEPŠÍ BLOGORGONOPSIDE! a přeji ti hodně štěstí při lovu scutosaurů! :)

Mordred řekl(a)...

Gz ale návštěvnost na to nevypadá :)

HAAS řekl(a)...

Bioblogeři a dinoblogeři? Zajímavá společnost.

mojeznamkyavatar řekl(a)...

Super. Na mém blogu je první část našeho hvězdného projektu

dinosaurss řekl(a)...

Super Haasi! Moc gratuluji, také doufám, že tu budeš ještě hodně dlouho, patříš mezi skvělé blogery, hezky se o svůj blog staráš atd.. Buď pyšný na svůj blog, dokázal toho hodně! :-)

siamotyran řekl(a)...

Taky přeju at se ti daří lovit články stejně úspěšně jako předešlé 4 roky :)

HAAS řekl(a)...

Všem Vám děkuji za podporu a přání. Jsem vážně potěšen!!!

Okomentovat

Nejčtenější