sobota 27. března 2010

Raptoří útes-část 6.

Obsah minulého dílu:
Smečka došla až k pralesu, kde se rozdělila, a šla hledat nové teritorium. Při cestě potkali i Saurolopha, ale ulovit ho by bylo zdržení a ztráta času. Zlomenému Drápovi se však podařilo nalézt útes, který tu zbyl po dávném moři... Na něm se naše smečka usídlila, dokud neuslyšela křik druhé smečky Velociraptorů. Co když přijdou znovu o své teritorium? Jaký bude boj se smečkou, která představuje hrozbu?

RAPTOŘÍ ÚTES-ČÁST ŠESTÁ-BOJ S CIZÍ SMEČKOU:
Zlomený Dráp a Mrzout se rozběhli podívat se, jak asi daleko je další smečka... Když ale Mrzout vyšel z lesa, uslyšel znovu řev. Oba Velociraptoři se rychle obrátili, a utíkali zpět na útes. Při cestě však jeden Velociraptor skočil na Mrzouta, a položil mu svůj dráp na krk! Mrzout se nemohl hýbat-byl velmi blízko smrti! Teď stojí život Mrzouta v rukou Zlomeného Drápa. Ten rychle a mrštně skočil na cizího Velociraptora, a rychle ho srazil k zemi. Pro oba naše hrdiny teď platí už jen jedna možnost:útěk! Oba se vydali zpáteční cestou, a však netušili, že cestičky vyšlapané dinosaury tu jsou dvě. Dali se tou špatnou, a zamířili až k poušti. Zlomený Driáp náhle stanul před lesem. Tady nikdy smečka nebyla, to musí být špatná cesta! Zloemný Dráp zařval co nejsilněji, aby ho jeho smečka slyšela. Oba hrdinové však byli najednou obklopeni čtyřmi cizími Velociraptory, a neměli šanci na útěk... Smrt pro ně přišla již brzy. Avšak, stalo se nečekané!!! Ze zadu na nepřátele skočili zbývající členové naší smečky. Ovšem, zase ti z té druhé se vrhli po nich, a jelikož byli ve smečce jen tři samci, a dvě samice, bylo rychle hotovo. Bílé Pírko se utkal z jedním ze silných cizích Velociraptorů. Podařilo se mu ho skolit, ale Zlomený Dráp měl mezitím větší trable! Boj by byl smrtelný, nebýt stáda Oviraptorů, kteří se proháněli krajem. Byli honěni Virosaury, také jednimi z menších Raptorů, a tak oddělili dvě smečky Velociraptorů tak, že boj už nebyl dokonán. Naše smečka se rychlým úprkem dostala zpět k útesu, a schovala se za kameny. Strach z cizí smečky a bolest od ran trápila nejvíce Mrzouta. To on je ten nejslabší ze smečky, to po něm cizí Velociraptoři půjdou... Co připraví následující ráno??? 

Popisek k obrázku:Zlomený Dráp zařval co nejsilněji, aby ho jeho smečka sylšela...

Poračování příště!!!!

11 komentářů:

mojeznamky řekl(a)...

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alfaraptor řekl(a)...

Pěkné a díky za pochvalu článku.

Anna (SB) řekl(a)...

Napínavé...

Alfaraptor řekl(a)...

Díky za zastání. Další kapitola bude dnes.

ladykyticka řekl(a)...

ahojky pěkný blog podívej se i ke mě pls

mojeznamky řekl(a)...

Se máš my sme byli v olomouc city a já si chtěl koupit Gompothérium figurku a to ti bylo předražené!

deinonych řekl(a)...

[6]: Je sem si tam koupil figurku Pachycephalosaura od Bullylandu.

theropoda řekl(a)...

[3]: to teda nene brontosaurus je po přejmenování Apatosaurus a brontotherium je vyhynulí pra savec.!!

mojeznamky řekl(a)...

Já dneska rozjedu nový průvodce o zlínském kraji a novou rubriku o pra lidech!

raptorex řekl(a)...

dobrý

Louis Vuitton Outlet řekl(a)...

One of the top designers in terms of travel bags and leather goods is Louis Vuitton. If one of your goals is to Louis Vuitton Outlet enhance your wardrobe then Louis Vuitton handbags are definitely a must have. You can choose from several different varieties of bags.

Okomentovat

Nejčtenější