úterý 5. května 2009

Blogorgonopsid



Vítám Vás na blogu Blogorgonopsid.blog.cz. Do komentářů můžete psát co se Vám líbí a nelíbí. Tento blog není jen o dinosaurech. Je tu třeba rubrika "Podivní netvoři" i rubriky na jiná témata. Podíváte se i na BBC seriály o pravěku. Doufám, že se Vám tu bude líbit...
HAAS



Komentáře:

15 komentářů:

Deinonych řekl(a)...

Ahoj máš to tu moc pěkné jen tak dál.

Jarda řekl(a)...

Ahoj, kamaráde, jsem moc překvapen jak jsi si sam vytvořil tyto stránky. Asi o těch všech zvířatech hodně víš a to je dobře. Moc Ti přeju aby jsi pokračoval a zajímal se o přírodu. Jsou to ty nejkrásnější vědomosti které se Ti v životě vrátí.Děkuji že jsi mně potěšil. Budu tuto stránku sledovat.  

Robert řekl(a)...

Ahoj Hassi, také mně zajímají zvířata z pravěku ale nejvíc rád mám svého psíka Daniela, na kterém si mohu ověřovat jak se chovají zvířata v opravdovém životě s lidmi, mezi sebou, pozoruju ho jak se spolu mazlíme a jak je rád když ho zavolám a jdeme si hrát. Chci se Tě zeptat jestli máš také nějakého kamaráda ze světa zvířat. Jestli ano prosím napiš mi o tom... Děkuji Robert.

HAAS (majitel blogu) řekl(a)...

Ahoj Roberte, žádného nemám. Prosím, napiš mi sem svůj web, nebo blog...

Oblíbený dinosaur řekl(a)...

Ahoj, krásný blog, je vůbec neuvěřitelné, jak sis to tu zařídil. Václav Dubský, narozen roku 1997.

Diktátor řekl(a)...

Krásný blog, akorát, na Deinonychu jsi psal, že tu bude nějakej seriál. Taky mně zajmaj zvířata z pravěku, ale hlavně ty prvohorní. Tíms mně právě potěšil na "FOTO GALERII BBC". Z toho jsem rád, že je tam můj oblíbenej seriál (Putování s pravěkými monstry). Budu tuto stránku navštěvovat.

Diktátor řekl(a)...

Dobrý!

Jakub Kalita (11 let) řekl(a)...

Ahoj HAASI! Dík za koment na mojem blogu! Pracuj dál! Plesiosaurus mně natchl! Tak já si du hrát z Maťou! AHOJ!

Diktátor řekl(a)...

Jo, ještě jsem zapomněl, že,

Anna řekl(a)...

Ahoj Haasi, našla jsem to tu, když jsem svému pětiletému synkovi hledala na internetu něco o incisicosaurovi, byl to jediný odkaz. Netroufám si ptám se tě na věk, ale určiě ti je o dost míň než mně :-). Zírám, cos tu dokázal. Moje dítě se taky asi před rokem zbláznilo do dinosaurů a protože neumí číst a k PC se bojím pouštět (asi dělám chybu, viď), čtu mu, jak se který dinosaurus jmenuje a už mě to docela chytlo taky. Třeba se za pár let vydá podobnou cestou jako ty, docela mě ta představa nadchla. Tví rodiče na tebe musí být pyšní. Ahoj A.

vendac řekl(a)...

Super blog!!!!!!!!

Pombo, dinopedie řekl(a)...

To jsem rád :-D , už mám ten tvůj blog taky mezi oblíbenými.

Antroz T6 řekl(a)...

nemůžu uvěřit že bloguješ tak dlouho a nepřestalo tě to bavit to corner uzumaki to vzdal už před rokem :(

Anand řekl(a)...

Pěkný....

Uty řekl(a)...

Kdo by si pomyslel že po osmi letech budeš pořád ještě aktivně přidávat články.

Okomentovat

Nejčtenější